Kazalo 
 Prejšnje 
 Naslednje 
 Celotno besedilo 
Zapisnik
Ponedeljek, 21. november 2016 - Strasbourg

3. Sestava Parlamenta

Pristojni hrvaški organi so Evropski parlament obvestili, da sta namesto Andreja Plenkovića in Davorja Iva Stierja za poslanca Evropskega parlamenta imenovana Ivica Tolić in Željana Zovko z začetkom veljavnosti od dne 24. oktobra 2016.

Parlament se je seznanil z njunim imenovanjem.

Dokler se ne preveri veljavnosti mandata poslancev oziroma ne odloči o morebitnem sporu, se v skladu s členom 3(2) Poslovnika poslanca Ivica Tolić in Željana Zovko polnopravno udeležujeta sej Parlamenta in njegovih teles, pod pogojem, da sta predhodno podala izjavo o tem, da ne opravljata funkcije, ki ni združljiva s funkcijo poslanca Evropskega parlamenta.

°
° ° °

Pristojni nemški organi so Evropski parlament obvestili, da je namesto Matthiasa Grooteja za poslanca Evropskega parlamenta imenovan Tiemo Wölken.

Parlament je ugotovil sprostitev sedeža z začetkom veljavnosti od __14. novembra 2016.

Dokler se ne preveri veljavnosti mandata poslanca oziroma ne odloči o morebitnem sporu, se v skladu s členom 3(2) Poslovnika poslanec Tiemo Wölken polnopravno udeležuje sej Parlamenta in njegovih teles, pod pogojem, da je predhodno podal izjavo o tem, da ne opravlja funkcije, ki ni združljiva s funkcijo poslanca Evropskega parlamenta.

Pravno obvestilo - Varstvo osebnih podatkov