Kazalo 
 Prejšnje 
 Naslednje 
 Celotno besedilo 
Zapisnik
Sreda, 1. februar 2017 - Bruselj

14. Upravljanje migracij na osrednji sredozemski poti (razprava)
Dobesedni zapis

Izjava podpredsednice Komisije/visoke predstavnice Unije za zunanje zadeve in varnostno politiko: Upravljanje migracij na osrednji sredozemski poti (2017/2747(RSP))

Federica Mogherini (podpredsednica Komisije in visoka predstavnica Unije za zunanje zadeve in varnostno politiko) je podala izjavo.

Govorili so Kristina Winberg, o postopkovnem vprašanju (predsednik je ugotovil, da ne gre za postopkovno vprašanje in jo prekinil), Mariya Gabriel v imenu skupine PPE, Elena Valenciano v imenu skupine S&D, Anders Primdahl Vistisen v imenu skupine ECR, Cecilia Wikström v imenu skupine ALDE, Barbara Spinelli v imenu skupine GUE/NGL, Judith Sargentini v imenu skupine Verts/ALE, Jane Collins v imenu skupine EFDD, Mario Borghezio v imenu skupine ENF, Eleftherios Synadinos samostojni poslanec, Roberta Metsola, Knut Fleckenstein, Marietje Schaake, Marina Albiol Guzmán, Barbara Lochbihler, Vicky Maeijer in Alessandra Mussolini.

PREDSEDSTVO: Ioan Mircea PAŞCU
podpredsednik

Govorili so Elly Schlein, Janice Atkinson, Jeroen Lenaers, Miriam Dalli, Juan Fernando López Aguilar, Cécile Kashetu Kyenge in Ana Gomes.

Po postopku "catch the eye" so govorili Michela Giuffrida, Notis Marias, Ernest Urtasun, Georgios Epitideios in Nicola Caputo.

Govoril je Neven Mimica (član Komisije) v imenu podpredsednice Komisije/Visoke predstavnice Unije za zunanje zadeve in varnostno politiko.

Razprava se je zaključila.

Pravno obvestilo - Varstvo osebnih podatkov