Index 
 Előző 
 Következő 
 Teljes szöveg 
Jegyzőkönyv
2017. április 4., Kedd - Strasbourg

13. Felhatalmazáson alapuló jogi aktusok (az eljárási szabályzat 105. cikkének (6) bekezdése)

Az elnök emlékeztet, hogy hétfőn, a 2017. április 3-i plenáris ülésen bejelentették az ECON bizottság arra vonatkozó ajánlását, hogy ne tegyenek ellenvetést a lakossági befektetési csomagtermékekkel, illetve biztosítási alapú befektetési termékekkel kapcsolatos kiemelt információkat tartalmazó dokumentumokról szóló 1286/2014/EU európai parlamenti és tanácsi rendeletnek a kiemelt információkat tartalmazó dokumentumok megjelenítése, tartalma, felülvizsgálata és módosítása, valamint az ilyen dokumentumok rendelkezésre bocsátására vonatkozó kötelezettség teljesítése tekintetében meghatározott szabályozástechnikai standardok megállapítása révén történő kiegészítéséről szóló, felhatalmazáson alapuló bizottsági rendelettel kapcsolatban (2017.4.3-i jegyzőkönyv, 10. pont ).

Az eljárási szabályzat 105. cikkének (6) bekezdésében rögzített 24 órás határidőn belül az ajánlás ellen nem emeltek kifogást.

Ennek megfelelően az ajánlás elfogadottnak tekintendő és közzétételre kerül a 2017. április 5., szerdai ülés elfogadott szövegei között.

Jogi nyilatkozat - Adatvédelmi szabályzat