Indeks 
 Prethodno 
 Sljedeće 
 Cjeloviti tekst 
Zapisnik
Utorak, 16. svibnja 2017. - Strasbourg

PREDSJEDA: Bogusław LIBERADZKI
potpredsjednik

6. Glasovanje
CRE

Detaljni rezultati glasovanja (amandmani, odvojeno glasovanje, glasovanje po dijelovima…) nalaze se u prilogu „Rezultati glasovanja” koji je priložen zapisniku.

Rezultati poimeničnog glasovanja, u prilogu zapisniku, dostupni su jedino u elektroničkoj verziji i nalaze se na internetskoj stranici Europarl.

°
° ° °

Govorili su::

- Sophia in 't Veld, koja je zatražila od Parlamenta i Federice Mogherini (potpredsjednica Komisije / Visoka predstavnica Unije za vanjske poslove i sigurnosnu politiku) da interveniraju pri Ujedinjenim narodima kako bi UN nastavio jamčiti punu zaštitu za dr. Denisa Mukwegea, dobitnika Nagrade Saharov za 2014. (Predsjednik je primio zahtjev na znanje), i

- Ana Gomes, koja je zatražila od Parlamenta da intervenira pri meksikanskim vlastima kako bi se odgovorni za ubojstvo novinara Javiera Valdeza Cardenasa, koji je jučer ubijen, priveli pravdi (Predsjednik je primio zahtjev na znanje).

°
° ° °


6.1. Protokol uz Okvirni sporazum o partnerstvu i suradnji između Europske unije i Mongolije (pristupanje Hrvatske) (članak 150. Poslovnika) *** (glasovanje)

6.2. Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju između EU-a i Bosne i Hercegovine (pristupanje Hrvatske) (članak 150. Poslovnika) *** (glasovanje)

6.3. Sporazum između EU-a i Norveške o dodatnim pravilima za instrument za financijsku potporu u području vanjskih granica i viza (članak 150. Poslovnika) *** (glasovanje)

6.4. Pristupanje EU-a Međunarodnom savjetodavnom odboru za pamuk (ICAC) (članak 150. Poslovnika) *** (glasovanje)

6.5. Akcijski plan EU-a za e-upravu 2016. – 2020. (glasovanje)

6.6. Godišnje izvješće o zaštiti financijskih interesa EU-a za 2015. – borba protiv prijevara (glasovanje)

6.7. Inicijativa za učinkovitu uporabu resursa: smanjenje rasipanja hrane, poboljšanje sigurnosti hrane (glasovanje)

6.8. Procjena vanjskih aspekata djelovanja i vođenja carinskih službi kao sredstva za olakšavanje trgovine i borbu protiv nezakonite trgovine (glasovanje)
Pravna obavijest - Politika zaštite privatnosti