Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
Maanantai 5. helmikuuta 2018 - Strasbourg

6. Parlamentin kokoonpano

Parlamentti totesi työjärjestyksen 4 artiklan 1 kohdan mukaisesti edustajantoimen vapautuneen 2. helmikuuta 2018 Edouard Ferrandin kuoleman johdosta ja antaa asiasta tiedon asianomaiselle jäsenvaltiolle.

°
° ° °

Tatjana Ždanoka on kirjallisesti ilmoittanut luopuvansa edustajantoimestaan 5. maaliskuuta 2018 alkaen.

Työjärjestyksen 4 artiklan 1 ja 2 kohdan mukaisesti parlamentti totesi edustajantoimen vapautuvan kyseisestä päivämäärästä alkaen ja ilmoittaa asiasta asianomaiselle kansalliselle viranomaiselle.

°
° ° °

Viorica Dăncilă on nimitetty Romanian pääministeriksi 29. tammikuuta 2018 alkaen.

Jäsenten valitsemisesta Euroopan parlamenttiin yleisillä, välittömillä vaaleilla 20. syyskuuta 1976 annetun säädöksen 7 artiklan 1 kohdan mukaisesti parlamentti merkitsi tämän nimityksen tiedoksi ja totesi hänen edustajantoimensa vapautuneen 29. tammikuuta 2018.

Toimivaltaiset Romanian viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Gabriela Zoană on nimitetty parlamentin jäseneksi Viorica Dăncilăn tilalle 30. tammikuuta 2018 alkaen.

Parlamentti merkitsi tiedoksi hänen valintansa.

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenen valtakirjaa ei ole tarkastettu tai sitä koskevaa muistutusta ratkaistu, Gabriela Zoană osallistuu parlamentin ja sen elinten istuntoihin täysin valtuuksin sillä edellytyksellä, että hän on tätä ennen ilmoittanut, ettei hänellä ole Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa yhteensopimattomia tehtäviä.

Päivitetty viimeksi: 22. toukokuuta 2018Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö