Indeks 
 Prethodno 
 Sljedeće 
 Cjeloviti tekst 
Zapisnik
Utorak, 13. ožujka 2018. - Strasbourg

PREDSJEDA: Dimitrios PAPADIMOULIS
potpredsjednik

7. Glasovanje
CRE

Detaljni rezultati glasovanja (amandmani, odvojeno glasovanje, glasovanje po dijelovima…) nalaze se u prilogu „Rezultati glasovanja” koji je priložen zapisniku.

Rezultati poimeničnog glasovanja, u prilogu zapisniku, dostupni su jedino u elektroničkoj verziji i nalaze se na internetskoj stranici Europarl.


7.1. Provedba Protokola o financijskim posljedicama isteka Ugovora o EZUČ-u i o Istraživačkom fondu za ugljen i čelik *** (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

7.2. Sporazum između Europske unije i Novog Zelanda o suradnji i uzajamnoj administrativnoj pomoći u carinskim pitanjima *** (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

7.3. Europska strategija za kooperativne inteligentne prometne sustave (članak 150. Poslovnika) (glasovanje)

7.4. Usluge prekogranične dostave paketa ***I (glasovanje)

7.5. Početne kvalifikacije i periodično osposobljavanje vozača određenih cestovnih vozila i vozačke dozvole ***I (glasovanje)

7.6. Odluka o stupanju u međuinstitucijske pregovore: Uspostava Europskog programa industrijskog razvoja u području obrane radi potpore konkurentnosti i inovacijskoj sposobnosti obrambene industrije EU-a ***I (glasovanje)

7.7. Rodna ravnopravnost u trgovinskim sporazumima EU-a (glasovanje)

7.8. Regije koje zaostaju u EU-u (glasovanje)

7.9. Uloga regija i gradova EU-a u provođenju Pariškog sporazuma s konferencije COP 21 o klimatskim promjenama (glasovanje)
Posljednje ažuriranje: 25. lipnja 2018.Pravna obavijest - Politika zaštite privatnosti