Index 
 Előző 
 Következő 
 Teljes szöveg 
Jegyzőkönyv
2018. április 17., Kedd - Strasbourg

6. Szavazások órája
CRE

A szavazások eredménye részletesen (módosítások, külön szavazások, részenkénti szavazások stb.) a jegyzőkönyvhöz csatolt, „A szavazások eredménye” című mellékletben található.

A név szerinti szavazások eredménye a jegyzőkönyvhöz csatolva, csupán elektronikus formában áll rendelkezésre, és az Europarl oldalon tekinthető meg.


6.1. EU–Libanon-megállapodás a tudományos és technológiai együttműködésről: Libanon részvétele a földközi-tengeri térségben folytatott kutatási és innovációs partnerségben (PRIMA) *** (az eljárási szabályzat 150. cikke) (szavazás)

6.2. EU‒Mauritius halászati partnerségi megállapodás: halászati lehetőségek és pénzügyi hozzájárulás *** (az eljárási szabályzat 150. cikke) (szavazás)

6.3. EU–Norvégia-megállapodás a mezőgazdasági termékekre alkalmazandó kiegészítő kereskedelmi kedvezményekről *** (az eljárási szabályzat 150. cikke) (szavazás)

6.4. A fehérjenövények termesztésének ösztönzésére irányuló európai stratégia (az eljárási szabályzat 150. cikke) (szavazás)

6.5. A földhasználathoz, a földhasználat-megváltoztatáshoz és az erdőgazdálkodáshoz kapcsolódó üvegházhatásúgáz-kibocsátásnak és -elnyelésnek a 2030-ig tartó időszakra vonatkozó éghajlat- és energiapolitikai keretbe történő beillesztése ***I (szavazás)

6.6. A Párizsi Megállapodásban vállalt kötelezettségek teljesítése érdekében kötelezően teljesítendő éves üvegházhatásúgázkibocsátás-csökkentések ***I (szavazás)

6.7. Az európai politikai pártok és az európai politikai alapítványok jogállása és finanszírozása ***I (szavazás)

6.8. Az épületek energiahatékonysága ***I (szavazás)

6.9. A hetedik környezetvédelmi cselekvési program végrehajtása (szavazás)

6.10. A nemek közötti egyenlőség uniós médiaszektoron belüli helyzete (szavazás)

6.11. A nők és lányok szerepvállalásának a digitális ágazaton keresztül történő növelése (szavazás)

6.12. A fejlesztési együttműködési eszköz, a humanitárius segítségnyújtási eszköz és az Európai Fejlesztési Alap végrehajtása (szavazás)

6.13. Az adósság fenntarthatóságának javítása a fejlődő országokban (szavazás)

6.14. A gazdasági, társadalmi és területi kohézió Unión belüli megerősítése (szavazás)
Utolsó frissítés: 2018. október 23.Jogi nyilatkozat - Adatvédelmi szabályzat