Indeks 
 Prethodno 
 Sljedeće 
 Cjeloviti tekst 
Zapisnik
Ponedjeljak, 11. lipnja 2018. - Strasbourg

13. Plan rada
Doslovno izvješće

Podijeljen je konačni prijedlog dnevnog reda plenarnih sjednica za lipanj 2018. (PE 623.587/PDOJ), za koji su predložene sljedeće izmjene (članak 149.a Poslovnika):

Ponedjeljak

Nema predloženih izmjena:

Utorak

Zahtjev kluba zastupnika GUE/NGL da se izmijeni naslov "Okupirani teritoriji u Gruziji deset godina nakon ruske invazije" u "Separatističke gruzijske regije deset godina nakon ruske invazije" (točka 80. PDOJ-a)

Govorili su: Helmut Scholz, u ime Kluba zastupnika GUE/NGL-a, koji je obrazložio zahtjev i Anna Elżbieta Fotyga, u ime Kluba zastupnika ECR-a, koja se usprotivila zahtjevu.

Parlament je poimeničnim glasovanjem (101 za, 165 protiv, 11 suzdržanih) odbio zahtjev.

Srijeda

Zahtjev kluba zastupnika Verts/ALE da se kao druga točka dnevnog reda poslije podne uvrste izjave Vijeća i Komisije o "Humanitarnoj kriznoj situaciji na Sredozemlju i solidarnosti u EU-u".

Govorili su: Philippe Lamberts, u ime Kluba zastupnika Verts/ALE-a, koji je obrazložio zahtjev za raspravom bez rezolucije, Maria João Rodrigues, u ime Kluba zastupnika S&D-a, koja je obrazložila identični zahtjev svojeg kluba zastupnika, Guy Verhofstadt, u ime Kluba zastupnika ALDE-a, koji je zatražio da se točka uvrsti u dnevni red utorka, Mario Borghezio, u ime Kluba zastupnika ENF-a, Barbara Spinelli, u ime Kluba zastupnika GUE/NGL-a, koja je zatražila da se ta točka uvrsti u raspravu kao zasebna točka, Philippe Lamberts kako bi razjasnio svoj zahtjev, Maria João Rodrigues koja ga podržava i Lampros Fountoulis, nezavisni zastupnik.

Parlament je elektroničkim glasovanjem (212 za, 62 protiv, 18 uzdržanih) odobrio zahtjev.

Četvrtak

Nema predloženih izmjena:

°
° ° °

Time je utvrđen plan rada.

Posljednje ažuriranje: 24. rujna 2018.Pravna obavijest - Politika zaštite privatnosti