Indeks 
 Prethodno 
 Sljedeće 
 Cjeloviti tekst 
Zapisnik
Ponedjeljak, 12. studenog 2018. - Strasbourg

13. Plan rada
Doslovno izvješće

Podijeljen je konačni prijedlog dnevnog reda plenarnih sjednica od studenog I 2018 (PE 630.251/PDOJ), za koji su predložene sljedeće izmjene (članak 149.a Poslovnika):

°
° ° °

Govorili su: Ana Miranda, Sajjad Karim, José Blanco López, Notis Marias i Piernicola Pedicini (predsjednik je dao pojašnjenje).

°
° ° °

Srijeda

Nakon savjetovanja s klubovima zastupnika, predsjednik je predložio sljedeću izmjenu:

- Izjava potpredsjednice Komisije / Visoke predstavnice Unije za vanjske poslove i sigurnosnu politiku na temu Slučaj Asije Bibi i položaj vjerskih manjina u Pakistanu” (točka 78 Zapisnika) odgođena je za jednu od nrednih sjednica.

Parlament je prihvatio taj prijedlog.

Ponedjeljak

Zahtjev Kluba zastupnika ECR-a da se kao četvrta točka u dnevni red uvrste izjave Vijeća i Komisije na temu „Albanija: posebno slučaj kršenja prava etničke grčke manjine u Sjevernom Epiru i ubojstvo Konstantinosa Katsifasa”. Rasprava će završiti podnošenjem prijedloga rezolucije, o kojima će se glasovati u četvrtak.

Govorili su: Notis Marias, u ime Kluba zastupnika ECR-a, koji je obrazložio zahtjev, (predsjednik kako bi tražio pojašnjenje od Notisa Mariasa, koji mu je odgovorio), i Knut Fleckenstein, u ime Kluba zastupnika S&D-a, kako bi se usprotivio tom zahtjevu.

Poimeničnim glasovanjem (48 za, 208 protiv, 200 uzdržanih), Parlament je zahtjev odbio.

Utorak, Četvrtak

Nema predloženih izmjena:

°
° ° °

Time je utvrđen plan rada.

PREDSJEDA: Evelyne GEBHARDT
potpredsjednica

Posljednje ažuriranje: 25. veljače 2019.Pravna obavijest - Politika zaštite privatnosti