Index 
 Înapoi 
 Înainte 
 Text integral 
Proces-verbal
Luni, 12 noiembrie 2018 - Strasbourg

13. Ordinea lucrărilor
CRE

Proiectul definitiv de ordine de zi al ședinței plenare din noiembrie I 2018 (PE 630.251/PDOJ) a fost distribuit și au fost propuse următoarele modificări (articolul 149a din Regulamentul de procedură):

°
° ° °

Au intervenit: Ana Miranda, Sajjad Karim, José Blanco López, Notis Marias și Piernicola Pedicini (Președintele a adus clarificări).

°
° ° °

Miercuri

După consultarea grupurilor politice, Președintele a propus modificarea următoare:

- Declarația Vicepreședintei Comisiei/ Înaltei Reprezentante a Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate privind „Cazul Asiei Bibi și situația minorităților religioase din Pakistanˮ (punctul 78 din PDOJ) est amânată pentru o perioadă de sesiune ulterioară.

Parlamentul a aprobat propunerea.

Luni

Solicitare din partea Grupului ECR de a include ca al patrulea punct pe ordinea de zi declarațiile Consiliului și Comisiei privind „Albania: în special cazul încălcării drepturilor minorității etnice grecești din Epirusul de Nord și asasinarea lui Konstantinos Katsifas”. Dezbaterea va fi încheiată prin depunerea de propuneri de rezoluție, care vor fi supuse la vot joi.

Au intervenit: Notis Marias, în numele Grupului ECR, care a motivat cererea, (Președintele pentru a-i solicita clarificări lui Notis Marias, care i-a răspuns), și Knut Fleckenstein, în numele Grupului S&D, împotriva cererii.

Prin vot prin apel nominal (48 pentru, 208 împotrivă, 200 abțineri), Parlamentul a respins cererea.

Marți, Joi

Nu s-a propus nicio modificare.

°
° ° °

Ordinea lucrărilor a fost astfel stabilită.

A PREZIDAT: Evelyne GEBHARDT
Vicepreședintă

Ultima actualizare: 27 februarie 2019Aviz juridic - Politica de confidențialitate