Index 
 Vorige 
 Volgende 
 Volledige tekst 
Notulen
Woensdag 14 november 2018 - Straatsburg

26. EU-respons op de migrantenkaravaan uit Midden-Amerika aan de Mexicaanse grens (debat)
CRE

Verklaring van de vicevoorzitter van de Commissie/hoge vertegenwoordiger van de Unie voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid: EU-respons op de migrantenkaravaan uit Midden-Amerika aan de Mexicaanse grens (2018/2920(RSP))

Věra Jourová (lid van de Commissie) legt de verklaring af namens de vicevoorzitter van de Commissie/hoge vertegenwoordiger van de Unie voor buitenlandse zaken en veiligheidsbeleid.

Het woord wordt gevoerd door José Inácio Faria, namens de PPE-Fractie, Elena Valenciano, namens de S&D-Fractie, Jussi Halla-aho, namens de ECR-Fractie, Izaskun Bilbao Barandica, namens de ALDE-Fractie, en Josep-Maria Terricabras, namens de Verts/ALE-Fractie.

VOORZITTER: Mairead McGUINNESS
Ondervoorzitter

Het woord wordt gevoerd door João Pimenta Lopes, namens de GUE/NGL-Fractie, Nathan Gill, namens de EFDD-Fractie, Mario Borghezio, namens de ENF-Fractie, Pier Antonio Panzeri, Ernest Urtasun, Marisa Matias, Francisco Assis, Miguel Urbán Crespo, Javi López, Cécile Kashetu Kyenge, Ana Gomes en Wajid Khan.

Volgens de "catch the eye"-procedure wordt het woord gevoerd door Julie Ward, Xabier Benito Ziluaga en Georgios Epitideios.

Het woord wordt gevoerd door Věra Jourová.

Het debat wordt gesloten.

Laatst bijgewerkt op: 27 februari 2019Juridische mededeling - Privacybeleid