Index 
 Vorige 
 Volgende 
 Volledige tekst 
Notulen
Woensdag 12 december 2018 - Straatsburg

7. Debat met Nicos Anastasiades, president van Cyprus, over de toekomst van Europa (debat)
CRE

Debat met Nicos Anastasiades, president van Cyprus, over de toekomst van Europa (2018/2797(RSP))

Het woord wordt gevoerd door Nicos Anastasiades (president van Cyprus), eveneens om zijn sterke veroordeling uit te spreken van de aanslag van gisteren in Straatsburg en zijn medeleven te betuigen aan de familie van de slachtoffers.

Het woord wordt gevoerd door Jyrki Katainen (vicevoorzitter van de Commissie), eveneens om zich aan te sluiten bij de woorden van de vorige spreker over de aanslag.

Het woord wordt gevoerd door Manfred Weber, namens de PPE-Fractie, Victor Boştinaru, namens de S&D-Fractie, Eleni Theocharous, namens de ECR-Fractie, Javier Nart, namens de ALDE-Fractie, Neoklis Sylikiotis, namens de GUE/NGL-Fractie, Ska Keller, namens de Verts/ALE-Fractie, Nicolas Bay, namens de ENF-Fractie, en Georgios Epitideios, niet-fractiegebonden lid.

Het woord wordt gevoerd door Nicos Anastasiades.

Volgens de "catch the eye"-procedure wordt het woord gevoerd door Ramón Luis Valcárcel Siso, Demetris Papadakis, Dimitrios Papadimoulis, Esteban González Pons, Costas Mavrides, Takis Hadjigeorgiou, Françoise Grossetête, Konstantinos Papadakis, Lefteris Christoforou en Juan Fernando López Aguilar.

Het woord wordt gevoerd door Nicos Anastasiades.

Het debat wordt gesloten.

(De vergadering wordt enkele ogenblikken onderbroken)

VOORZITTER: Antonio TAJANI
Voorzitter

Laatst bijgewerkt op: 25 april 2019Juridische mededeling - Privacybeleid