Index 
 Înapoi 
 Înainte 
 Text integral 
Proces-verbal
XML 3k
Luni, 15 iulie 2019 - Strasbourg

8. Ordinea lucrărilor
Stenograma

Proiectul definitiv de ordine de zi al ședinței plenare din iulie II 2019 (PE 640.119/PDOJ) a fost distribuit și au fost propuse următoarele modificări (articolul 158 din Regulamentul de procedură):

Luni

Nu s-a propus nicio modificare.

Marți

Cererea Grupului GUE/NGL de a nu depune propuneri de rezoluții la sfârșitul dezbaterii privind declarația Vicepreședintei Comisiei/Înaltei Reprezentante a Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate referitoare la Situația din Venezuela (punctul 26 din PDOJ).

Au intervenit Idoia Villanueva Ruiz, în numele Grupului GUE/NGL, care a motivat cererea, și Michael Gahler, împotriva cererii.

Prin AN (83 pentru, 142 împotrivă, 72 abțineri), Parlamentul a respins cererea.

Miercuri

Cererea Grupului GUE/NGL de a înscrie pe ordinea de zi ca al treilea punct de după-amiază, după declarațiile Consiliului și Comisiei referitoare la zonele cu aer nepoluat în orașele UE (punctul 32 din PDOJ), declarațiile Consiliului și Comisiei referitoare la relațiile UE-Mercosur.

Au intervenit Idoia Villanueva Ruiz, în numele Grupului GUE/NGL, care a motivat cererea, și Christophe Hansen, împotriva cererii.

Parlamentul a respins cererea.

Joi

Nu s-a propus nicio modificare.

°
° ° °

Ordinea lucrărilor a fost astfel stabilită.

Au intervenit Chris Davies, președintele Comisiei PECH, Robert Rowland și Claire Fox.

A PREZIDAT: Mairead McGUINNESS
Vicepreședintă

Ultima actualizare: 27 noiembrie 2019Aviz juridic - Politica de confidențialitate