Hakemisto 
 Edellinen 
 Seuraava 
 Koko teksti 
Pöytäkirja
XML 2k
Maanantai 16. syyskuuta 2019 - Strasbourg

6. Parlamentin kokoonpano

Parlamentti totesi työjärjestyksen 4 artiklan 1 ja 6 kohdan mukaisesti edustajantoimen vapautuneen André Jorge Dionísio Bradfordin kuoleman johdosta 19. heinäkuuta 2019 alkaen.

Roberto Gualtieri on nimitetty Italian hallituksen talous- ja valtiovarainministeriksi 5. syyskuuta 2019 alkaen.

Parlamentti pani merkille, että tämä tehtävä on Euroopan parlamentin jäsenten valitsemisesta yleisillä, välittömillä vaaleilla annetun säädöksen 7 artiklan 1 kohdan mukaisesti ristiriidassa Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa, ja parlamentti totesi työjärjestyksen 4 artiklan 1 ja 4 kohdan mukaisesti edustajantoimen vapautuneen 5. syyskuuta 2019 alkaen.

°
° ° °

Toimivaltaiset Tanskan viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Marianne Vind on nimitetty parlamentin jäseneksi Jeppe Kofodin tilalle 2. heinäkuuta 2019 alkaen.

Toimivaltaiset Portugalin viranomaiset ovat ilmoittaneet, että Isabel Carvalhais on nimitetty parlamentin jäseneksi André Jorge Dionísio Bradfordin tilalle 3. syyskuuta 2019 alkaen.

Parlamentti merkitsi heidän valintansa tiedoksi.

Työjärjestyksen 3 artiklan 2 kohdan mukaisesti niin kauan kuin jäsenten valtakirjoja ei ole tarkastettu tai niitä koskevia muistutuksia ratkaistu, Marianne Vind ja Isabel Carvalhais osallistuvat parlamentin ja sen elinten istuntoihin ja heillä on kaikki jäsenille kuuluvat oikeudet edellyttäen, että he ovat ensin allekirjoittaneet ilmoituksen siitä, ettei heillä ole Euroopan parlamentin jäsenen tehtävän kanssa yhteensopimattomia tehtäviä.

Päivitetty viimeksi: 22. marraskuuta 2019Oikeudellinen huomautus - Tietosuojakäytäntö