Index 
 Vorige 
 Volgende 
 Volledige tekst 
Notulen
Donderdag 26 maart 2020 - Brussel

4. Vergaderrooster
CRE

De Voorzitter deelt mee dat aan de hand van zijn voorstel en gezien de ernst van de situatie en de aanzienlijke stijging van het aantal gevallen van Covid-19 in de Europese Unie, de Conferentie van voorzitters tijdens haar vergadering van donderdag 19 maart heeft besloten om redenen van overmacht, als veiligheidsmaatregel en ter bescherming van de volksgezondheid opnieuw het vergaderrooster van het Parlement voor 2020 te wijzigen.

Rekening houdend met de huidige buitengewone vergaderperiode van vandaag, donderdag 26 maart, zijn de vergaderperioden die stonden gepland voor 1 en 2 april, 22 en 23 april, en 3 en 4 juni in Brussel, geannuleerd.

De vergaderperiode die oorspronkelijk gepland stond van 11 t/m 14 mei in Straatsburg zal op 13 en 14 mei gehouden worden in Brussel;

de vergaderperiode die oorspronkelijk gepland stond van 15 t/m 18 juni in Straatsburg zal op 17 en 18 juni gehouden worden in Brussel;

de vergaderperiode die oorspronkelijk gepland stond van 6 t/m 9 juli in Straatsburg zal op 8 en 9 juli gehouden worden in Brussel.

De situatie zal door de Conferentie van voorzitters worden geëvalueerd afhankelijk van hoe de pandemie Covid-19 zich verder ontwikkelt.

Het herziene voorlopige vergaderrooster staat op de website van het Parlement.

Laatst bijgewerkt op: 28 september 2020Juridische mededeling - Privacybeleid