Indeks 
 Prethodno 
 Sljedeće 
 Cjeloviti tekst 
Zapisnik
XML 2k
Ponedjeljak, 8. ožujka 2021. - Bruxelles

17. Plan rada

Podijeljen je konačni prijedlog dnevnog reda za prvu plenarnu sjednicu u ožujku 2021. (PE 689.224/PDOJ). U vezi s njim su predložene sljedeće izmjene (članak 158. Poslovnika):

Predsjedatelj je priopćio da je primio dva zahtjeva za primjenu hitnog postupka (članak 163. Poslovnika) za donošenje sljedećih predmeta tijekom ove plenarne sjednice:

- Jednakovrijednost šumskog reprodukcijskog materijala proizvedenog u Ujedinjenoj Kraljevini (točka 49 konačnog prijedloga dnevnog reda);

- Jednakovrijednost pregleda na terenu i provjera postupaka održavanja sorata poljoprivrednih biljnih vrsta koje se provode u Ujedinjenoj Kraljevini (točka 50 konačnog prijedloga dnevnog reda).

Predsjedatelj je također priopćio da će se o tim zahtjevima glasovati za vrijeme današnjeg glasovanja.

Nakon savjetovanja s klubovima zastupnika, predsjedatelj je predložio sljedeće izmjene konačnog prijedloga dnevnog reda:

Utorak

Izjava Komisije na temu Postupanje s obzirom na gospodarski učinak pandemije bolesti COVID-19 usmjeravanjem na ulaganja, konkurentnost i vještine (točka 86 konačnog prijedloga dnevnog reda) postaje treća točka na poslijepodnevnom dnevnom redu, nakon rasprave na temu Rad Europskog ombudsmana – godišnje izvješće za 2019. godinu (točka 33 konačnog prijedloga dnevnog reda).

Predsjedatelj je na kraju obznanio da će se glasovanje odvijati u više sesija ovisno o broju amandmana i broju zahtjeva za glasovanje po dijelovima i odvojeno glasovanje. Informacije o raspodjeli glasovanja bit će dostupne na internetskim stranicama Parlamenta u rubrici “Prioritetne informacije i dokumenti”.

Parlament je odobrio te prijedloge.

Time je utvrđen plan rada.

Posljednje ažuriranje: 29. studenog 2021.Pravna obavijest - Politika zaštite privatnosti