Europarl  
 
 


Sivukartta Oikeudellinen huomautus
     

 

Oikeudellinen huomautus

Vastuuvapauslauseke

Euroopan parlamentin pääsihteeristö ylläpitää Europarl-sivustoa parantaakseen yleisön mahdollisuuksia saada tietoja parlamentin aloitteista ja yleisesti Euroopan unionin politiikasta. Tavoitteenamme on julkaista tietoja mahdollisimman nopeasti ja pitää tiedot ajantasaisina ja paikkansapitävinä. Pyrimme korjaamaan tietoomme tulleet virheet mahdollisimman pian.

Euroopan parlamentin pääsihteeristö ja Euroopan yhteisöt eivät kuitenkaan voi taata kaikkien Europarl-sivustolla julkaistavien tietojen paikkansapitävyyttä.

Haluamme korostaa seuraavia seikkoja:

  • julkaistu aineisto koostuu yleisistä tiedoista, joiden tarkoituksena ei ole ottaa kantaa yksilöiden tai yhteisöjen erityisolosuhteisiin
  • Europarl-sivusto saattaa sisältää tietoja, jotka eivät ole välttämättä täydellisiä, kattavia, täsmällisiä tai ajantasaisia
  • Europarl-sivusto sisältää joskus linkkejä ulkopuolisiin sivustoihin, jotka eivät ole Euroopan parlamentin pääsihteeristön valvonnassa ja joista se ei vastaa
  • Europarl-sivustolla julkaistava tiedot eivät sisällä ammatillisia tai oikeudellisia neuvoja (jos tarvitset erityisiä neuvoja, ota aina yhteyttä kyseisen ammattipätevyyden omaavaan henkilöön).

Koska ei voida taata, että verkossa julkaistu asiakirja vastaa täydellisesti virallisesti hyväksyttyä tekstiä, ainoastaan Euroopan yhteisöjen virallisen lehden painetussa toisinnossa julkaistu Euroopan unionin lainsäädäntö on todistusvoimaista.

Tekijänoikeutta koskeva huomautus

© Euroopan yhteisöt, 2000

Jollei toisin määrätä, tekstin jäljentäminen on sallittua, kunhan lähde mainitaan.

Silloin kun teksti- ja multimedia-aineiston (ääni-, kuva-, video-, ohjelmisto- ym. aineiston) jäljentäminen edellyttää ennakkolupaa, edellä mainittu yleinen lupa jäljentää aineistoa ei ole voimassa, koska ennakkoluvan vaatiminen osoittaa, että aineiston käyttöön liittyy rajoituksia.

Europarl-sivuston toimittamisesta vastaa Euroopan parlamentin pääsihteeristö.

Eräät Europarl-sivustolla julkaistavat asiakirjat tai multimedia-aineisto sisältävät linkkejä muiden Internet-palvelujen ylläpitämään aineistoon. Lue tällöin tekijänoikeutta koskevat huomautukset kyseisillä sivustoilla.

Jos haluat käyttää tämän sivuston aineistoa muihin kuin henkilökohtaisiin tarkoituksiin, lähetä kirjallinen pyyntö seuraavaan osoitteeseen:

Euroopan yhteisöjen virallisten julkaisujen toimisto
Myynti ja tekijänoikeuksien hallinto
OP/4/C
L-2985 Luxembourg

Puh. +352 2929 42533
Faksi +352 2929 42755

Sähköposti: opoce-info-copyright@ec.europa.eu