Искате ли да научите повече?

Научете повече за Европейския парламент и дайте своето мнение за бъдещето на Европа!

Научете повече за Европейската година на младежта

Нека да се чуе Вашият глас! Настоящата 2022 г. е Европейската година на младежта, която подчертава значението на европейската младеж за изграждането на по-добро бъдеще — по-екологосъобразно, по-приобщаващо и основано на цифровите технологии.

Солидарност на ЕС с Украйна

ЕС и неговите международни партньори са единни в осъждането на агресията на Путин и предлагат силна политическа, финансова и хуманитарна помощ на Украйна.

Конференция за бъдещето на Европа

Това е нов обществен форум за открит, приобщаващ, прозрачен и структуриран дебат, в който европейските граждани могат да обсъждат въпросите, които наистина имат значение за тях.

zaednoza.eu

zaednoza.eu е паневропейска общност, която насърчава всеки да участва в демократичния процес. В духа на Деня на Европа, поемете отговорността да помогнете за изграждането на по-добро бъдеще за Европа!

zaednoza.eu

Присъединете се към общността!

Кажете Вашето мнение за Европа!

Кои са евродепутатите и какво правят?

Европейският парламент се състои от 705 избрани евродепутати. Те представляват гражданите на европейско ниво. Научете повече за работата им и кой Ви представлява в Парламента!

Отбелязване на Деня на Европа от европейските институции

Открийте как институциите на ЕС отбелязват 9 май, научете повече и участвайте в многообразието от дейности!

Нека Вашият глас да се чуе при вземането на решения за бъдещето на Европа

Европейският парламент разговаря пряко с европейските граждани и помага за изграждането на бъдещето на Европа с Конференцията за бъдещето на Европа.

Вижте Декларацията на Шуман

Какво представлява Декларацията на Шуман и защо има значение и до днес? Разгледайте онлайн изложбата за 70-тата годишнина от Декларацията на Шуман и разберете!

Интересувате ли се от посещение на Европейския парламент?

Очакваме Ви скоро отново в Брюксел, Страсбург или в центровете „Изживяването Европа“! Междувременно можете да откриете повече с нашите онлайн дейности.

Бъдете информирани с Европейския парламент

Новинарският уебсайт на Европейския парламент публикува най-актуалните новини и има пресслужба за журналисти.