Vil du lære mere?

Find ud af mere om Europa-Parlamentet, og brug din stemme for Europas fremtid

sammen-om.eu

sammen-om.eu er et fælleskab, hvor folk fra hele Europa kan mødes, dele ideer og lære nye ting. Sammen arbejder vi for at fremme det europæiske demokrati.

Kom med ind i fælleskabet.

sammen-om.eu for demokratiet

Deltag i EYE 2023

EYE2023 finder sted d. 9. og 10. juni, både med personligt fremmøde og hybride aktiviteter i Strasbourg. Alle unge mellem 16 og 30 år kan deltage, individuelt eller som en del af en gruppe.

EU står sammen med Ukraine

EU og Europa-Parlamentet står sammen mod russisk aggression og giver solid politisk, finansiel og humanitær støtte til Ukraine.

Hvem er parlamentsmedlemmerne, og hvad laver de?

Europa-Parlamentet består af 705 valgte medlemmer. De repræsenterer borgerne på europæisk niveau. Lær mere om, hvad medlemmerne laver, og hvem der repræsenterer dig i Parlamentet.

Tjek aktiviteterne fra tidligere år

Har du nogensinde tænkt over, hvad der førhen er sket på Europadagen? Find ud af, hvordan man tidligere har fejret den 9. maj

Fejringen af Europadagen i de europæiske institutioner

Find ud af, hvordan den 9. maj bliver fejret i EU-institutionerne; lær mere om, hvad der foregår, og deltag i en bred vifte af aktiviteter.

Oplev undertegnelsen af Schumanerklæringen

Hvad var Schumanerklæringen, og hvorfor er den stadig relevant i dag? Det kan du få svar på ved at udforske den virtuelle udstilling i forbindelse med 70-årsdagen for Schumanerklæringen.

Er du interesseret i at besøge Europa-Parlamentet?

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Bruxelles, Strasbourg eller i Europa Experience-centrene.

Hold dig opdateret omkring Europa-Parlamentet

Europa-Parlamentets nyhedsside har de seneste overskrifter såvel som et presserum for journalister.