Όλες οι δραστηριότητες

 • Στρασβούργο

  • Σάββατο 27 Απριλίου10:00 - 18:00 (UTC+2)

  Διερευνήστε τον αντίκτυπο που έχει η ευρωπαϊκή νομοθεσία στη ζωή σας και μάθετε πώς μπορείτε να επηρεάσετε τις κοινές μελλοντικές αποφάσεις. Συναντήστε τις ευρωπαϊκές πολιτικές ομάδες και ανακαλύψτε τα πάντα για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές. Στις 27 Απριλίου μπορείτε να επισκεφθείτε το Ημικύκλιο, να ανακαλύψετε τα ενημερωτικά περίπτερα και τις δραστηριότητές μας και να συμμετάσχετε σε παράλληλες εκδηλώσεις και ξεναγήσεις από τις 10:00 έως τις 18:00 (τελευταία είσοδος 17:30).

  Πρόγραμμα για το Στρασβούργο (EN)
 • Βρυξέλλες

  • Σάββατο 4 Μαΐου10:00 - 18:00 (UTC+2)

  Διερευνήστε τον αντίκτυπο που έχει η ευρωπαϊκή νομοθεσία στη ζωή σας και μάθετε πώς μπορείτε να επηρεάσετε τις κοινές μελλοντικές αποφάσεις. Συναντήστε τις ευρωπαϊκές πολιτικές ομάδες και ανακαλύψτε τα πάντα για τις επερχόμενες ευρωπαϊκές εκλογές. Στις 4 Μαΐου μπορείτε να επισκεφθείτε το Ημικύκλιο, να ανακαλύψετε τα ενημερωτικά περίπτερα και τις δραστηριότητές μας και να συμμετάσχετε σε παράλληλες εκδηλώσεις και ξεναγήσεις από τις 10:00 έως τις 18:00 (τελευταία είσοδος 17:30).

  Πρόγραμμα για τις Βρυξέλλες (EN)
 • Λουξεμβούργο

  • Πέμπτη, 9 Μαΐου12:00 - 18:00 (UTC+2)

  Ας γιορτάσουμε μαζί την Ημέρα της Ευρώπης! Για πρώτη φορά το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα γιορτάσει την Ημέρα της Ευρώπης στις εγκαταστάσεις του στο Λουξεμβούργο. Ελάτε να ανακαλύψετε το «χωριό της δημοκρατίας», για να δείτε πόσο ποικιλόμορφη είναι η Ευρώπη μας και να απολαύσετε μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων. Θα είστε επίσης ανάμεσα στους πρώτους που θα μπορέσουν να επισκεφθούν το Europa Experience Luxembourg, μία ολοκαίνουργια δωρεάν εγκατάσταση, στην οποία θα μάθετε για την Ευρωπαϊκή Ένωση!

  Πρόγραμμα εκδηλώσεων στο Λουξεμβούργο (FR)