Haluatko lisää tietoa aiheesta?

Tutustu Euroopan parlamenttiin ja ilmaise näkemyksesi Euroopan tulevaisuudesta

Tutustu Euroopan nuorison teemavuoteen

Anna äänesi kuulua! Vuosi 2022 on Euroopan nuorison teemavuosi. Se nostaa valokeilaan Euroopan nuorison roolin paremman – vihreämmän, osallistavamman ja digitaalisemman – tulevaisuuden rakentamisessa.

EU:n solidaarisuus Ukrainaa kohtaan

EU ja sen kansainväliset kumppanit tuomitsevat yhdessä Putinin hyökkäyksen ja tarjoavat vahvaa poliittista, taloudellista ja humanitaarista apua Ukrainalle.

Euroopan tulevaisuuskonferenssi

Kyseessä on uusi julkinen foorumi avoimelle, läpinäkyvälle ja jäsennellylle keskustelulle, jossa EU:n kansalaiset voivat keskustella heille tärkeistä aiheista.

yhdessä.eu

yhdessä.eu on yhteisö, joka kannustaa osallistumaan demokraattiseen toimintaan. Vie Eurooppa-päivän sanomaa eteenpäin ja osallistu EU:n paremman tulevaisuuden rakentamiseen.

yhdessä.eu

Liity joukkoon

Ilmaise mielipiteesi EU:sta

Keitä ovat mepit ja mitä he tekevät?

Euroopan parlamentti koostuu 705 vaaleilla valitusta jäsenestä. He edustavat kansalaisia EU:n tasolla. Tutustu heidän työhönsä ja selvitä, kuka sinua edustaa parlamentissa.

Eurooppa-päivää vietetään eri puolilla EU:n toimielimiä

Selvitä, mitä 9. toukokuuta merkitsee EU:n toimielimille ja mitä silloin tapahtuu, sekä osallistu eri tapahtumiin.

Sinua kuunnellaan Euroopan tulevaisuudesta päätettäessä

Euroopan parlamentti keskustelee suoraan EU:n kansalaisten kanssa ja auttaa rakentamaan Euroopan tulevaisuutta Euroopan tulevaisuuskonferenssin avulla.

Tutustu Schumanin julistuksen allekirjoitustilaisuuteen

Mikä oli Schumanin julistus, miksi se allekirjoitettiin ja miksi sillä on edelleen merkitystä? Tutustu Schumanin julistuksen 70-vuotispäivän näyttelyyn verkossa

Kiinnostaako vierailu Euroopan parlamentissa?

Toivotamme sinut taas pian tervetulleeksi Brysseliin, Strasbourgiin tai Europa Experience -keskuksiin. Siihen asti voit tutustua parlamenttiin verkossa.

Pysy ajan tasalla Euroopan parlamentin toiminnasta

Euroopan parlamentin verkkosivulta löydät viimeisimmät uutisaiheet ja median edustajille tarkoitettua tietoa.