I Europa spiller vi alle en rolle

Vi har alle hørt kritikken af reaktionen på den igangværende krise. Måske har vi også selv fremsat en sådan kritik. Men lige nu bliver der overalt i EU gjort mere for at bekæmpe Covid-19, end de fleste faktisk er klar over.

Det er derfor, vi startede #EuropaImodCovid19.

Vi ønsker at kaste lys over, hvordan Den Europæiske Union tager hånd om krisens indvirkninger, og hvordan vi vil lykkes med dette gennem en europæisk ånd af solidaritet og sammenhold.

Denne platform er blevet oprettet netop for at give plads til beretningerne om hverdagens europæiske helte. Disse beretninger skal være med til at udbrede kendskabet til, hvordan europæerne overvinder vanskeligheder, finder på fornuftige og kreative måder at klare sig på og udviser solidaritet med hinanden. Hver beretning sætter fokus på en af personerne bag kulissen under denne krise (forskere, sundhedspersonale, venner og naboer), der alle bidrager til at bekæmpe udbruddet og gøre en forskel.

Her er tre måder, du kan blive en del af indsatsen indsatsen på:
  • Fortæl din familie og venner om Europa-Imod-Covid19.eu;
  • Brug #EuropaImodCovid19 på sociale medier;
  • Vil du dele din egen beretning om #EuropaImodCovid19 med andre? Eller vil du gerne hjælpe en af vores helte? Vi vil altid gerne høre fra dig.
Send en e-mail til europeans-against-covid19@europarl.europa.eu

EU's reaktion på coronavirusset

Se de seneste nyheder om den EU-koordinerede indsats mod coronavirus-udbruddet og Europa-Parlamentets tiltag.

Downloadcenter

Her kan du downloade kampagnemateriale vedrørende EP-indsatsen mod COVID-19.