loading animationloading...

Europa-ParlamentetEt overblik over de sociale netværk

down arrow
Facebook

Facebook

picture
Flagskibet for Parlamentets tilstedeværelse på de sociale medier: chats med medlemmer (MEP’er), opdateringer om EU-spørgsmål to gange om dagen, en MEP-knap til at finde bestemte eller alle MEP'er, der er aktive på de sociale medier, og en knap til vores nationale informationskontorer, som har nyheder på dit sprog.
Twitter

Twitter

picture
En konstant opdateret nyhedsservice på 24 sprog, der giver dig artikler, direkte streamede debatter, fotogallerier osv. Der er også særlige feeds for mediefolk.
Instagram

Instagram

picture
Kast et blik på Parlamentets hverdag, som den tager sig ud bag kulisserne. På vores Instagram-konto finder du hundredvis af originale fotografier - alle uden copyright, og de må alle bruges til ikke-kommercielle formål, bare du angiver kilden.
Flickr

Flickr

picture
Vores Flickr-konto, som indeholder mange tusinde originale fotografier, er en god kilde til fotos af Parlamentets dagligdag – de er alle copyrightfrie og kan bruges af personer til ikke-kommercielle formål, så længe I husker at angive os som kilde.
YouTube

YouTube

picture
Se vores nyheder og de skægge, korte hjemmevideoer lavet af Parlamentets Facebookhold.
LinkedIn

LinkedIn

picture
Har du nogensinde følt, at et tweet på 280 tegn ikke er nok til visse emner? Deltag i dybdegående diskussioner om EU-politik på LinkedIn.
Pinterest

Pinterest

picture
Her kan du finde Parlamentets infografikker. De kan bruges frit, så længe det er til ikke-kommercielle formål, og så længe vi bliver angivet som kilde.
Newshub

Newshub

picture
Her er alle nyhedsfeeds fra MEP’erne, politiske grupper og institutionelle sociale medier samlet på en let tilgængelig platform. Dit feed kan let indstilles efter sprog, land, parti og endda efter populære emner.
Reddit

Reddit

picture
Vores subreddit er dedikeret til informationsudveksling og diskussioner om arbejdet i Parlamentet og dets udvalg. Her finder du bl.a. videoer, infografik, studier, nyheder og fotos. Brugerne opfordres kraftigt til at deltage.
Snapchat

Snapchat

picture
Kom ind bag kulisserne i Europa-Parlamentet, få de seneste nyheder og opdag, hvordan det sociale medieteam arbejder i det daglige. Find Parlamentet under "europarl" og send dine egne billeder og beskeder til teamet.
Google+

Google+

picture
Daglige opdateringer om Parlamentets arbejde, hangouts med medlemmer, interessante diskussioner med forskellige grupper og sjove gifs. Udforsk denne hurtigt voksende gruppe!
more GO