loading animationloading...

Euroopan parlamenttiSosiaalinen media yhdellä silmäyksellä

down arrow
Facebook

Facebook

picture
Facebook on parlamentin tärkein someviestinnän kanava. Sivulta löytyy meppien livehaastatteluita, videoita ja päivityksiä EU-asioista. Pääset sieltä myös kansallisten tiedotustoimistojen sivuille, joilta voit lukea uutisia omalla kielelläsi.
Twitter

Twitter

picture
Parlamentin Twitter-sivu tarjoaa tuoreimmat uutiset 24 kielellä, livestriimejä ja kuvagallerioita sekä erityistä viestivirtaa media-alan ammattilaisille.
Instagram

Instagram

picture
Instagram-tilillämme on sadoittain kuvia, jotka tarjoavat tilaisuuden kurkistaa kulissien taakse parlamentin arkeen. Kaikkia sivuilta löytyviä kuvia saa käyttää ja kopioida ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kunhan kuvan lähde kerrotaan.
Flickr

Flickr

picture
Flickr-tilillämme on tuhansittain kuvia, jotka tarjoavat tilaisuuden kurkistaa parlamentin arkeen. Voit käyttää CC-lisensoituja kuviamme ei-kaupallisiin tarkoituksiin, kunhan mainitset lähteen.
YouTube

YouTube

picture
Katsele uutislähetyksiä tai vaikka parlamentin Facebook-tiimin tekemiä hauskoja, lyhyitä videoita.
LinkedIn

LinkedIn

picture
Na rozhovory o politike niekedy 280-znakové tweety nestačia. Zapojte sa do detailných diskusií o tvorbe politík v EÚ na LinkedIn-e.
Pinterest

Pinterest

picture
Tällä sivulla on parlamentista tietoa kuvatiedostoina, joita voit käyttää vapaasti epäkaupallisiin tarkoituksiin, kunhan mainitset alkuperäisen lähteen.
EP newshub

EP newshub

picture
Kokoaa kaikki parlamentin jäsenten, poliittisten ryhmien sekä koko parlamentin sosiaalisen median syötteet yhdelle helppokäyttöiselle alustalle. Voit muokata sivuston asetuksia helposti niin, että syötteet valikoituvat kielen, maan, puolueen tai vaikka suosituimpien aiheiden mukaan.
Reddit

Reddit

picture
Parlamentin subredditissä voi vaihtaa tietoja ja keskustella parlamentin ja sen valiokuntien työstä. Löydät täältä videoita, infografiikkaa, tutkimuksia, uutisia, valokuvia ja paljon muuta. Klikkaa ja osallistu!
Snapchat

Snapchat

picture
Pääset parlamentin kulissien taakse, saat tuoreimmat uutiset ja näet, mitä kaikkea sometiimin työpäivä sisältää. Etsi meidät nimellä ”europarl” ja lähetä tiimille omia kuviasi ja viestejäsi.
Google+

Google+

picture
Päivittäin ajantasaista tietoa parlamentin työstä, kiinnostavia keskusteluja, hauskoja GIF-videoita. Tutustu ainutlaatuiseen yhteisöömme!
more GO