loading animationloading...

Evropski parlamentDružbena omrežja na enem mestu

down arrow
Facebook

Facebook

picture
Od vseh družbenih medijev je prisotnost EP tukaj največja: na voljo so klepet s poslanci, novice o zadevah EU, ki se osvežujejo dvakrat dnevno, veliko zanimivih videov ter zavihek za nacionalne informacijske pisarne – za novice v vašem jeziku.
Twitter

Twitter

picture
Aktualne, redno osvežene novice v 24 jezikih, kjer najdete članke, neposredne prenose razprav, zbirke fotografij itd. Za novinarje so na voljo specializirani kanali.
Instagram

Instagram

picture
Stotine izvirnih fotografij iz zakulisja vsakdanjika Parlamenta. Za nekomercialne namene jih lahko uporabite zastonj, vendar morate pri tem kot vir navesti Evropski parlament.
Flickr

Flickr

picture
Na Flickrju lahko najdete več tisoč fotografij, ki prikazujejo vsakodnevno delo Parlamenta. Za nekomercialne namene jih lahko uporabite zastonj, vendar morate pri tem kot vir navesti Evropski parlament.
YouTube

YouTube

picture
Oglejte si poročila z novicami ali pa smešne, kratke domače filmčke, ki jih pripravlja Facebook ekipa Evropskega parlamenta.
LinkedIn

LinkedIn

picture
Ste kdaj pomislili, da 280 znakov dolg "čivk" na Twitterju za nekatere teme preprosto ni dovolj? Sodelujte v poglobljenih razpravah o oblikovanju politik EU.
Pinterest

Pinterest

picture
Tu najdete grafične predstavitve informacij o EP, ki jih lahko uporabljate brezplačno, če gre za nekomercialno uporabo in če navedete njihov vir.
Newshub

Newshub

picture
Tukaj se v obvladljivi obliki na enem mestu zbirajo vsi prispevki poslancev, političnih skupin in institucij z različnih družbenih medijev, ki jih lahko razvrščate glede na jezik, državo, stranko ali priljubljeno temo.
Reddit

Reddit

picture
Naš subreddit je namenjen izmenjavi informacij in razpravi o delu Parlamenta in njegovih odborov. Tukaj si lahko ogledate objave, vključno z video posnetki, infografikami, novicami, fotografijami in drugim. Sodelovanje uporabnikov je zelo zaželeno.
Snapchat

Snapchat

picture
Vstopite v zakulisje Evropskega parlamenta, bodite na tekočem in spoznajte delovni vsakdan ekipe za družbene medije. Poiščite Parlament pod „europarl“ in naši ekipi pošljite svoje fotografije in sporočila.
Google+

Google+

picture
Vsakodnevne novice o delu Parlamenta, zanimive razprave s skupnostmi, smešni gifi. Odkrijte to edinstveno skupnost!
more GO