skip to content
 
 
BannerEuroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto järjestää lehdistö- ja taustatilaisuuksia parlamentin toiminnasta sekä toimittajakoulutusta. 

Yleensä toimittajatilaisuuksiin ei tarvita ennakkoilmoittautumisia, jollei sitä erikseen kutsussa pyydetä. Kaikki yleisötilaisuudet ovat avoimia tiedotusvälineille (toimittajille, kuvaajille ja kameraryhmille). Kuvausluvat kannattaa varmistaa etukäteen joko tiedotustoimistosta tai tapahtumapaikoilta varsinkin tilaisuuksissa, joissa parlamentin ohella on muita järjestäjiä. Parlamentin jäsenten ja muiden esiintyjien haastattelut tulee järjestää itse, mutta tiedotustoimisto auttaa niissä.
Banner
 

Audiovisuaaliset palvelut

Euroopan parlamentin multimediakeskuksen sivuille kootaan valokuvia, videoita ja muuta aineistoa toimitusten käyttöön. Aineisto on käytettävissä maksutta, mutta aineiston yhteydessä on mainittava tekijänoikeuksista (tekijänoikeustiedot on mainittu kuvien yhteydessä).

Multimediakeskuksen sivuilta voit myös seurata lehdistötilaisuuksia sekä suoria lähetyksiä parlamentin täysistunnosta ja valiokunnista.

Valmiiden aineistojen lisäksi toimittajien käytettävissä on useita palveluita parlamentin toiminnasta uutisoinnin tueksi (yhteydenotot englanniksi ja ranskaksi).

- Tv-studiot, varaukset ja lisätietoa: avplanning@europarl.europa.eu

- Kameraryhmät, varaukset ja lisätietoa: avplanning@europarl.europa.eu
- Lyhyiden haastatteluiden kuvaukset (suora lähetys ja tallenne), varaukset ja lisätietoa: avplanning@europarl.europa.eu

- Valokuvaajat, varaukset ja lisätietoa: photobookings@europarl.europa.eu

- Radiostudiot, varaukset ja lisätietoa: radiobookings@europarl.europa.eu

- Multimediastudiot, varaukset ja lisätietoa: voxbox@europarl.europa.eu

- Green-key -tallennus, varaukset ja lisätietoa: voxbox@europarl.europa.eu

Kaikki palvelut ovat maksuttomia satelliittiyhteyttä lukuun ottamatta.

 

Suomalaisia toimittajia audiovisuaalisten palveluiden käytössä ohjeistaa
Maria BRIANCHON
BXL +32 2 28 46347
STR +33 3881 74339
maria.brianchon@ep.europa.eu