skip to content
 
 
BannerEuroopan parlamentin Suomen-tiedotustoimisto järjestää lehdistö- ja taustatilaisuuksia parlamentin toiminnasta sekä toimittajakoulutusta. 

Yleensä toimittajatilaisuuksiin ei tarvita ennakkoilmoittautumisia, jollei sitä erikseen kutsussa pyydetä. Kaikki yleisötilaisuudet ovat avoimia tiedotusvälineille (toimittajille, kuvaajille ja kameraryhmille). Kuvausluvat kannattaa varmistaa etukäteen joko tiedotustoimistosta tai tapahtumapaikoilta varsinkin tilaisuuksissa, joissa parlamentin ohella on muita järjestäjiä. Parlamentin jäsenten ja muiden esiintyjien haastattelut tulee järjestää itse, mutta tiedotustoimisto auttaa niissä.
Banner
 
08/10/2018

Matka-apurahahaku: Toimittajamatka Brysseliin 27.-28.11.2018

Euroopan parlamentti järjestää toimittajamatkan Brysseliin marraskuussa. Matkaohjelmassa on ajankohtaisia lakihankkeita käsitteleviä taustatilaisuuksia, tapaamisia Euroopan parlamentin jäsenten kanssa, ja tutustumista parlamentin toimintaan ja EU-päätöksentekoon. Lisäksi päästään seuraamaan Euroopan parlamentin täysistuntoa Brysselissä ja paneudutaan EU-uutisointiin eurovaalien alla.

 

Parlamentti myöntää valituille toimittajille matka-apurahan, joka kattaa matkakulut ja majoituksen. Toimittajat voivat halutessaan osallistua toimittajamatkalle myös median omalla kustannuksella.

Missä: Euroopan parlamentti Brysselissä

Milloin: 27.-28. marraskuuta 2018 (menomatka 26. marraskuuta, paluu 29. marraskuuta)

Kenelle: Uutis- ja ajankohtaistoimittajille, eri aloihin erikoistuneille toimittajille, toimituspäälliköille, päätoimittajille. Matkalle toivotaan mukaan erityisesti alueellisia medioita eri puolelta Suomea.

Lyhyet vapaamuotoiset hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen maria.tuomela@europarl.europa.eu viimeistään maanantaina 22. lokakuuta 2018.

 Kirjaa hakemukseesi:
- yhteystiedot: nimi, media/freelance, osoite, puhelinnumero, sähköposti
- perustelut, miksi juuri sinun pitäisi päästä perehtymään EU-asioihin 
- jos olet freelance-toimittaja, kerro mille medialle työskentelet
- kerro myös, oletko aiemmin ollut tutustumassa parlamenttiin (tai muihin EU-toimielimiin) Brysselissä tai Strasbourgissa.

Lisätiedot:

Maria Tuomela puh. 09 - 6220 4521, gsm 040 720 5025

 
Euroopan parlamentti - Europaparlamentet facebookissa
 
EP Suomessa twitterissä
 
EP Suomessa instagramissa