skip to content
 
 
 

Opiskelija, mitä olet aina halunnut kysyä EU:sta?

Mitä olet aina halunnut kysyä EU:sta? Miten Eurooppa valmistautuu kohtaamaan tulevaisuuden haasteet? Mitä EU on tehnyt koronapandemian vaikutuksien lieventämiseksi? Klikkaile itsesi mukaan Euroopan parlamentin Suomen-toimiston yhteistyössä opiskelija- ja ainejärjestöjen kanssa järjestämiin 'EU Ask me anything' -tilaisuuksiin korkeakouluopiskelijoille! Seuraava tilaisuutesi kysyä EU:sta on keskiviikkona 11.11.!

Euroopan parlamentin Suomen-toimisto järjestää yhteistyössä opiskelija- ja ainejärjestöjen kanssa 'EU Ask me anything' -tilaisuuksia korkeakouluopiskelijoille. Etätapahtumissa käydään läpi niin ajankohtaisia kuin ainaisesti askarruttavia EU-teemoja yhdessä parlamentin tiedottajien kanssa. Tilaisuuksissa saatetaan myös murtaa muutama EU-myytti!

Keskiviikkona 11.11. parlamentin tiedottajat Tuure-Eerik Niemi (Suomen-toimisto) ja Maria Tuomela (Bryssel) vastaavat Vaasan yliopiston opiskelijoiden kysymyksiin. Etätapahtuma järjestetään yhteistyössä hallintotieteilijöiden ainejärjestön Hallareiden kanssa. Lisätietoa Facebook-tapahtumasta

Tiistaina 27.10. EU-aiheista keskusteltiin Itä-Suomen yliopiston opiskelijoiden kanssa. Opiskelijoita puhuttivat niin oikeusvaltiokysymykset kuin ilmastotoimet.  Loppusyksystä etätapahtumia on tarkoitus järjestää vielä muilla paikkakunnilla. Tule mukaan!

Etäyhteyksin toteutettavat tapahtumat ovat osa parlamentin yhdessä.eu -hanketta, jonka tarkoituksena on jalkauttaa EU-keskustelua ympäri Suomea.

Lisätietoja: Tuure-Eerik Niemi tuure-eerik.niemi@europarl.europa.eu