skip to content
 

Tule kuulemaan EU-uramahdollisuuksista 27.1.–28.1. Educa-messuille!

Bonjour, hello, hallo - kiinnostaako monikulttuurinen työympäristö? Bryssel kutsuu sinua koulutettu ja kielitaitoinen EU-kansalainen monipuolisiin kansainvälisiin työtehtäviin! EU työllistää yli 40 000, joukossaan runsaat tuhat suomalaista, avustajista johtajiin ja tulkeista tuomareihin. Suomalaisia kaivataan nyt lisää EU-virkaurille. Tarjolla on myös määräaikaisia pestejä ja harjoitteluita. Entä millaisia opiskelu- ja vaihtomahdollisuuksia EU tarjoaa? Haluaisitko EU-uralle? Tule kuulemaan lisää Educa-messuille Messukeskukseen!

Parlamentin Suomen-toimisto ja komission Suomen-edustusto ovat paikalla perjantaina ja lauantaina Educa-messuilla ja kertovat EU-urista perjantaina 27.1. klo 12.00–12.45 Tilassa 103 ja messuständillä 6s50.

Tervetuloa kuulemaan ja juttelemaan EU-urapoluista ja työmahdollisuuksista!

Educan ohjelmatiedot

EU-urainfoa tarjolla myös Contact Forumissa 26.1. klo 10–17

Korkeakouluopiskelijoiden rekrytointi- ja työelämätapahtuma Contact Forum järjestetään Messukeskuksessa torstaina 26.1. klo 10–17. Tapahtuma on kävijöille ilmainen ja täynnä ohjelmaa työnhaun tueksi. Kiinnostaisiko pysyvä virkaura tai vaikkapa harjoittelu EU:n toimielimissä?

Euroopan unionin henkilöstövalintatoimisto EPSO on paikalla Contact Forumissa ja vastaa kysymyksiisi EU-tehtäviin hakeutumisesta. Tule kuulemaan lisää messuosastolla A49 ja kurkkaa EPSO:n tarjonta täällä