skip to content
 
 
 

EU:n elvytyssuunnitelma: mitä nuoret siitä hyötyy?

Euroopan elvytysohjelmassa nuoret ovat asetettu elvytyksen keskiöön. Valtionvarainministeriö valmistelee tällä hetkellä kestävän kasvun ohjelmaa, jonka perusteella elvytysmiljardit jaetaan Suomessa. Miten varmistamme, että elvytysrahat käytetään nuorten hyvinvoinnin turvaamiseksi? Tule mukaan parlamentin Suomen-toimiston ja Allianssin aamukahveille 9.4. klo 9.00! 

Tervetuloa keskustelemaan Euroopan elvytyssuunnitelmasta ja sen vaikutuksista nuoriin! Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssin ja Euroopan parlamentin Suomen-toimiston järjestämässä tilaisuudessa käydään läpi Euroopan ja Suomen tulevaisuuteen vaikuttavia keskeisiä kysymyksiä: miten rakennamme kestävämpää, vihreämpää ja digitaalisempaa Eurooppaa uudelle sukupolvelle?
 
Jäsenmaiden ja Euroopan parlamentin hyväksymässä elvytysohjelmassa nuoret ovat asetettu elvytyksen keskiöön. Valtionvarainministeriö valmistelee tällä hetkellä kestävän kasvun ohjelmaa, jonka perusteella elvytysmiljardit jaetaan Suomessa. Miten varmistamme, että elvytysrahat käytetään nuorten hyvinvoinnin turvaamiseksi?
 
Tilaisuuteen saapuvat keskustelemaan Euroopan parlamentin jäsen Petri Sarvamaa (EPP/kok.), parlamentin puhemiehen budjettineuvonantaja Minna Ollikainen ja valtiovarainministeriön valtiosihteeri Maria Kaisa Aula.
 
Tapahtuma järjestetään perjantaina 9.4. klo 9.00-10.00 etäyhteyksin. Se on osa parlamentin yhdessä.eu -kampanjaa, jonka tarkoituksena on kirittää EU-keskustelua ympäri Suomea.
 
Ilmoittaudu tapahtumaan täällä!
Lisätietoja Facebook-tapahtumasta  ja tiedottaja Tuure-Eerik Niemi (tuure-eerik.niemi@europarl.europa.eu)