skip to content
 

Suomesta EU:n ytimeen - EU-urakoulutusta Helsingissä 20.10.

Eurooppalainen Suomi ja Eurooppanuoret (JEF-Finland) järjestävät syksyllä 2022 koulutuksia, joissa suomalaisia vastavalmistuneita ja jo hieman työelämäkokemusta kartuttaneita nuoria ja aikuisia rohkaistaan hakemaan EU-uralle. Tule kuulemaan EU-ammattilaisten urapoluista ja nappaa parhaat vinkit viranhakuun!

EU-urahakuun tähtääviä koulutuksia pidetään kuudella paikkakunnalla: Helsinki, Tampere, Turku, Jyväskylä, Oulu ja Vaasa. Tilaisuuksissa rohkaistaan osallistujia hakemaan EU-uralle konkreettisten uratarinoiden ja esimerkkien avulla. Ensimmäinen urakoulutus järjestetään Helsingissä torstaina 20.10. klo 16–18 Helsingin yliopistolla (Fabianinkatu 24). 

Koulutuksissa osallistujat pääsevät esittämään kysymyksiä sekä keskustelemaan EU:n urahakuun ja virkakoneistoon liittyvistä kysymyksistä suomalaisten EU-virkahenkilöiden kanssa. Puhujat vastaavat myös yleisön kysymyksiin EU-töistä sekä EU:lle hakemisesta. Luvassa on laaja kattaus tietoa EU:n virkaurista, harjoitteluista sekä EU-edunvalvonnasta!

Helsingissä 20.10. EU-urapoluista kertovat Maria Kokkonen, Euroopan komission Suomen-edustuston varapäällikkö, Janica Ylikarjula, johtava asiantuntija, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Jarmo Oikarinen, Euroopan parlamentin Suomen-toimiston päällikkö ja Heli Hämäläinen, poliittinen raportoija Euroopan komission Suomen-edustustossa. Ilmoittaudu tapahtumaan täältä.

EU-urakoulutus muilla paikkakunnilla

EU-urakoulutusta on tarjolla Turussa 27.10., Oulussa ja Vaasassa 3.11. (etänä), Tampereella 10.11. (etänä), ja Jyväskylässä 24.11. (etänä).

Lue lisää Eurooppalaisen Suomen Facebook- ja verkkosivuilta.