skip to content
 
 
 

EYE online: Mitä yhteistä on urheilujoukkueella ja Euroopan unionin neuvostolla?

Millä tavalla joukkuehenki auttaa pääsemään parhaisiin tuloksiin? Miten reilu peli ja aktiivinen osallistuminen auttavat koko joukkuetta eteenpäin? Portugalin puheenjohtajakauden edustajat sekä portugalilaiset urheilijat keskustelevat aiheesta Euroopan nuorisotapahtuman verkkoversiossa perjantaina 30.4.

Mukana interaktiivisessa keskustelussa muun muassa jalkapalloilija Pedro Neto ja meloja Francisca Laia.

Tule mukaan seuraamaan englanninkielistä keskustelua vappuaattona 30.4. klo 13 Suomen aikaa Facebookissa!

Keskustelu on osa Euroopan nuorisotapahtuman verkkoversiota, joka tarjoaa nuorille virtuaalisia tapaamisia asiantuntijoiden ja päätöksentekijöiden kanssa. Samalla pyritään myös vastaamaan nuorten huoliin ja kysymyksiin siitä, mitä Euroopan unioni tekee koronapandemian torjumiseksi ja sen seurausten lievittämiseksi.

Tietoa EYE:n verkkoversion kuukausittaisista keskusteluista löytyy tapahtuman Facebook-sivulta ja verkkosivuilta.

EYE online - nuorisotapahtuma siirtyi verkkoon

Euroopan parlamentti on järjestänyt vuodesta 2014 joka toinen vuosi Euroopan nuorisotapahtuman (European Youth Event, EYE), jolla se tarjoaa 16–30-vuotiaille eurooppalaisille mahdollisuuden pohtia yhdessä ja muovata Euroopan tulevaisuutta. Nuorten työpajoissa laatimat parhaat ehdotukset kootaan ja esitellään tapahtuman jälkeen parlamentin jäsenille.

Vuoden 2020 EYE peruuntui koronapandemian vuoksi, ja sitä korvaava Euroopan nuorisotapahtuma järjestetään näillä näkymin 8.-9. lokakuuta 2021. 

Lisätietoa edellisistä EYE-tapahtumista löydät verkkosivujemme EYE-osiosta.