skip to content
 

Glögiä ja EU-politiikkaa: Keskustelu EU:n tulevaisuudesta opiskelijoiden kanssa

Mitkä ovat EU:n tulevaisuuden haasteet ja tavoitteet? Tule mukaan keskustelemaan EU:n tulevaisuudesta ja nauttimaan glögistä! Euroopan parlamentin Suomen-toimisto on mukana järjestämässä jouluista keskustelutapahtumaa Tampereella 1.12. klo 18.00. Glögiä ja EU-politiikkaa-tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tampereen yliopiston politiikan tutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestön Iltakoulu ry:n sekä Kansainvälisen politiikan yhdistyksen FAIA:n kanssa.

Glögi-illassa ovat mukana Tampereen yliopiston tutkimusjohtaja Hanna Ojanen sekä parlamentin Suomen-toimiston Tuure-Eerik Niemi ja Maria Tirkkonen. Puheenvuorojen jälkeen myös muut osallistujat pääsevät mukaan keskusteluun. Tule siis esittämään kaikki EU-kysymyksesi ja kertomaan, mitä mieltä olet Euroopan tulevaisuudesta!

Tilaisuus järjestetään Tampereella ja tapahtumapaikkana toimi Bonker Moodcourt, Ratapihankatu 39. Ilmoittauduthan ilmoittautumislomakkeen kautta, joka julkaistaan tapahtuman Facebook-sivulla perjantaina 19.11. klo 12. Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä ilmoittautujaa – ilmoittaudu siis pian!

Tapahtuma on osa Euroopan parlamentin yhdessä.eu-kampanjaa, jonka tarkoituksena on kirittää EU-keskustelua ympäri Suomea. Lue lisää yhdessä.eu-kampanjasta ja osallistu keskusteluun täällä!