skip to content
 

Kaarle Suuri -nuorisopalkinto 2023 nyt haussa!

Oletko 16-30-vuotias ja mukana hankkeessa, jolla muutetaan Eurooppaa? Siinä tapauksessa saatat olla seuraava Kaarle suuri -nuorisopalkinnon voittaja! Euroopan parlamentin ja Aachenin Kaarle Suuri -palkintosäätiön palkinnolla tuetaan nuorten projekteja, joilla on eurooppalainen ja kansainvälinen ulottuvuus. Ehdota hankettasi mukaan kilpailuun 2.2. mennessä!

Oletko 16-30-vuotias ja mukana hankkeessa, jolla muutetaan Eurooppaa? Siinä tapauksessa saatat olla seuraava Kaarle suuri -nuorisopalkinnon voittaja! Palkinnolla tuetaan nuorten projekteja, joilla on eurooppalainen ja kansainvälinen ulottuvuus. Hakuaikaa on 2.2. klo 23:59 saakka ja jaossa on jopa 7500 euron palkintoraha ja tukea hankkeiden jatkokehitykseen.

Kaarle suuri -nuorisopalkinto myönnetään nuorten projekteille, jotka lisäävät ymmärrystä eurooppalaisuudesta ja kansainvälisyydestä. Palkinto nostaa esiin eurooppalaisten nuorten päivittäin tekemää työtä, jolla vahvistetaan osallisuutta ja demokratiaa. Palkintokilpailun järjestävät Euroopan parlamentti ja Aachenin kansainvälinen Kaarle Suuri -palkinnon säätiö. Palkinto on jaettu vuodesta 2008.

Lisätietoa ja hakuohjeet täällä. Parlamentti järjestää keskiviikkona 25.1. klo 12 Suomen aikaa infotilaisuuden hakuprosessista täällä (englanniksi).

Vuoden 2022 hakukierroksen kansallinen voittaja oli Ambitious.Africa -hanke, tiedote täällä

Tietoa aiemmista voittajista ja ehdokkaista täällä.