skip to content
 
 
 

Ratkaisujen tarpeessa: me ja Eurooppa

Euroopan parlamentin Suomen-toimiston ja Aalto-yliopiston uudessa podcast-sarjassa etsitään ratkaisuja 2020-luvun kiperiin kysymyksiin.

2020-luvun alussa monesta tuntuu, että ratkaisujen tarpeessa ovat sekä me että maapallo. Euroopan parlamentin Suomen-toimiston ja Aalto-yliopiston uudessa podcast-sarjassa yhdistetään nuorien, päättäjien ja tutkijoiden voimat ratkaisujen löytämiseksi. Aiheina podcast-sarjassa ovat suuret muutokset varsinkin työelämän, ilmaston ja talouden aloilla. Miltä Euroopan tulevaisuus näyttää? Keskusteluja on kirittämässä ja ratkaisuja vaatimassa opiskelija Lumi Ketola.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa europarlamentaarikko Eero Heinäluoma (S&D) keskustelee tutkija Hertta Vuorenmaan kanssa tulevaisuuden työelämästä. Miten teemme työelämästä reilua ja miltä työnteko näyttää talouden muuttuessa?

Sarjan toisessa jaksossa europarlamentaarikko Elsi Katainen (Renew, kesk.) keskustelee tutkija Matti Kummun kanssa ruoantuotannon tulevaisuudesta. Mitkä ovat ruoantuotannon ilmastopahikset ja kuinka parannamme Euroopan ruokaturvallisuutta tulevaisuudessa? 

Kuuntele jaksot Spotifyssä!

Keskustelu jatkuu Aallon Instassa: @aaltouniversity ja Euroopan parlamentin tapahtumissa: yhdessä.eu.

Lisätietoja: Tuure-Eerik Niemi (tuure-eerik.niemi@europarl.europa.eu) ja Simo Ristolainen (simo.ristolainen@europarl.europa.eu)