skip to content
 
 
  • Európa Pont
 

Főoldal

Sajtóközlemények

Az Európai Parlament és a Bizottság szerdán egy közös, Európa jövőjéről szóló Eurobarométer tematikus felmérést tesz közzé.
A Parlament elfogadta azt a rendeletjavaslatot, amely az illegális tartalmak eltávolítását, a tartalmak jobb moderálását és az algoritmusok felelős használatát hivatott biztosítani.
A Parlament csütörtökön a kazahsztáni emberijog-sértéseket elítélő állásfoglalást fogadott el.
Még több sajtóközlemény

Programjaink

Parlamenti Ifjúsági Nap 2021
2021. november 12-én tizedik alkalommal került megrendezésre a „Van beleszólásod!” Parlament Ifjúsági Nap. A programon csaknem 300 fiatal vett részt, két budapesti és nyolc vidéki iskola képviseletében.
Európai Polgár Díj átadó ünnepség, Iványi Gábor, Dobrev Klára, Antal Bálint
2021. október 15-én és 22-én került megrendezésre az Európai Polgár Díj díjátadó eseménye az Európa Pontban. A díjazottak az Oltalom Karitatív Egyesület, a Freeszfe Emergency Exit programja valamint Dr. Baritz Laura domonkos szerzetes nővér és adjunktus. A díjakat Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke, és Hölvényi György európai parlamenti képviselő adták át.  
Programok

Európa Pont programok

Lumiѐre Filmklub
Lumiѐre Filmklub, Egy csésze Európa: Hollandia/Hága, Önkéntességből a karrier felé minikonferencia - februárban is színes programokat kínál az Európa Pont a Millenárison. A programok ingyenesek, regisztráció szükséges.