skip to content
 
 
  • Konferencia Európa jövőjéről
 

Főoldal

Sajtóközlemények

A Parlament elítéli az uniós jog elsőbbségének aláásására tett kísérletet, és felszólítja a Tanácsot és a Bizottságot, hogy sürgősen nyújtson védelmet a lengyel népnek és óvja az Uniót.
A gépjármű-felelősségbiztosításra vonatkozó új szabályok garantálják, hogy az utazók egyenlő elbírálásban részesüljenek Európa-szerte.
Átláthatóbbá kell tenni az Unióban az oltóanyagok fejlesztését, beszerzését és elosztását, mondják a képviselők.
Még több sajtóközlemény

Programjaink

Balról jobbra felső sor: Kósa Dorottya, Ladányi Ármin, László Karina. Alsó sor: Cseh Katalin, Deutsch Tamás, Hidvéghi Balázs EP-képviselők
Az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája az EP plenáris üléseit megelőzően Instagram Live beszélgetést szervez az EP képviselőcsoportok magyar delegációinak tagjaival.
Virtuális formában rendezték meg május 9-én az Európa-napi fesztivált. Közel tízezren vettek részt az ingyenes online eseményen, amelyen a változatos családi programok mellett nemcsak a hazai zenei élet kiemelkedő képviselői várták a kikapcsolódni vágyókat, de főzőshow és szakmai beszélgetések is színesítették a programot. 2257 lelkes sportoló teljesítette a 17 kilométeres virtuális futóversenyt.
Programok