skip to content
 
 
  • Konferencia Európa jövőjéről
 

Főoldal

Sajtóközlemények

Kezeljék az online vagy a valós világban történő, nemen alapuló erőszakot az Unióban „különösen súlyos bűncselekmény[ként]", ami ellen közös normákkal kell küzdeni, kéri a Parlament.
A Parlament szerint az Uniónak gátat kell szabnia az agresszív orosz politikai törekvéseknek, és elő kell készítenie a jövőbeli demokratikus Oroszországgal folytatandó együttműködést.
Az EU-nak egyeztetnie kell Kínával az éghajlatváltozáshoz vagy egészségügyi válságokhoz hasonló, globális problémák kezeléséről, de közben az emberijog-sértésekre is rá kell mutatnia.
Még több sajtóközlemény

Programjaink

Balról jobbra felső sor: Kósa Dorottya, Ladányi Ármin, László Karina. Alsó sor: Cseh Katalin, Deutsch Tamás, Hidvéghi Balázs EP-képviselők
Az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája az EP plenáris üléseit megelőzően Instagram Live beszélgetést szervez az EP képviselőcsoportok magyar delegációinak tagjaival.
Virtuális formában rendezték meg május 9-én az Európa-napi fesztivált. Közel tízezren vettek részt az ingyenes online eseményen, amelyen a változatos családi programok mellett nemcsak a hazai zenei élet kiemelkedő képviselői várták a kikapcsolódni vágyókat, de főzőshow és szakmai beszélgetések is színesítették a programot. 2257 lelkes sportoló teljesítette a 17 kilométeres virtuális futóversenyt.
Programok