skip to content
 

Főoldal

Sajtóközlemények

Módosul a földhasználat és az erdőgazdálkodás szénelnyelését szabályozó rendelet, hogy 2030-ra legalább 57 százalékkal csökkenjen az üvegházhatású gázok kibocsátása.
Kedden a Parlament elfogadta azokat az intézkedéseket, amelyek hatására felgyorsulhat az épületek korszerűsítése, illetve csökkenhet energiafogyasztásuk és kibocsátásuk.
Még több sajtóközlemény

Programjaink

Fotó: Lékó Tamás
2022. december 2-án tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a „Van beleszólásod!” Parlamenti Ifjúsági Nap. A programon közel 300 fiatal vett részt, az ország minden részéről tíz iskola képviseletében. A rendezvényt az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája, a Tempus Közalapítvány, az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, valamint a Nemzeti Ifjúsági Tanács szervezte közösen.
Hallasd a hangod! 2022
2022. október 14-15-én az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája kétnapos konferenciát szervezett mintegy 200 fiatalnak és önkéntesnek Budapesten, az Európai Ifjúsági Központban. Az esemény immár harmadik alkalommal került megrendezésre.
Programok

Európa Pont

A női siker napja
Márciusban is vár az Európa Pont a Millenárison! A programok ingyenesek, regisztráció szükséges.