skip to content
 

Főoldal

Sajtóközlemények

Az európai intézmények december 2-án számolnak be a polgári vitacsoportoknak arról, hogy milyen következő lépéseket tettek és terveznek a konferencia következtetéseivel kapcsolatban.
A Parlament megdöbbenését fejezi ki amiatt, hogy a katari FIFA labdarúgó világbajnokság előkészítése során migráns munkavállalók ezrei vesztették életüket.
Még több sajtóközlemény

Pályázatok

A felhívás a média területén végzett kommunikációs tevékenységekre vonatkozik a 2024-es európai választások előtt. Az Európai Parlament 2023-2024-es évekre vonatkozó médiatámogatási pályázati felhívására (EP-COMM-SUBV-2022-MEDIA-EE24) 2023. január 26.-ig lehet pályázni.
Pályázatok

Programjaink

Hallasd a hangod! 2022
2022. október 14-15-én az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája kétnapos konferenciát szervezett mintegy 200 fiatalnak és önkéntesnek Budapesten, az Európai Ifjúsági Központban. Az esemény immár harmadik alkalommal került megrendezésre.
Both Miklós és Hölvényi György EP-képviselő
Az idei év magyarországi díjazottja a Both Miklós előadóművész, zeneszerző, népzenekutató alapította Polyphony Projekt, amely az ukrán falvakban ma is fellelhető zenefolklór felkutatását, megőrzését és bemutatását tűzte ki céljául.
Programok