skip to content
 
 
  • Konferencia Európa jövőjéről
 

Főoldal

Sajtóközlemények

A mobil munkavállalókra nehezedő adminisztratív terhek csökkentésére az EP 2022 végéig az európai társadalombiztosítási kártyára vonatkozó jogszabályjavaslatot vár a Bizottságtól.
Európa elöregedő népessége és a munkaerőhiány miatt a Bizottságnak 2022. január végéig a legális munkaerő-bevándorlást megkönnyítő szabályzást kell beterjesztenie, mondja a Parlament.
A jövő évi uniós költségvetésben a képviselők az egészségügyre, a kutatásra, a fiatalokra, a kis- és középvállalkozásokra és az éghajlatváltozásra harcoltak ki többletforrásokat.
Még több sajtóközlemény

Programjaink

Parlamenti Ifjúsági Nap 2021
2021. november 12-én tizedik alkalommal került megrendezésre a „Van beleszólásod!” Parlament Ifjúsági Nap. A programon csaknem 300 fiatal vett részt, két budapesti és nyolc vidéki iskola képviseletében.
Európai Polgár Díj átadó ünnepség, Iványi Gábor, Dobrev Klára, Antal Bálint
2021. október 15-én és 22-én került megrendezésre az Európai Polgár Díj díjátadó eseménye az Európa Pontban. A díjazottak az Oltalom Karitatív Egyesület, a Freeszfe Emergency Exit programja valamint Dr. Baritz Laura domonkos szerzetes nővér és adjunktus. A díjakat Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke, és Hölvényi György európai parlamenti képviselő adták át.  
Programok

Európa Pont programok

Szaharov-díj a gondolatszabadságért: a belarusz ellenzék
Szaharov-díj a gondolatszabadságért: a belarusz ellenzék, Lumiѐre Filmklub: Corpus Christi - decemberben is színes programokkal várja a látogatókat az Európa Pont a Millenárison.