skip to content
 
 
  • Konferencia Európa jövőjéről
 

Főoldal

Sajtóközlemények

A négy európai polgári vitacsoport közül az első Strasbourgban, 2021. szeptember 17., péntek és szeptember 19., vasárnap között tartandó ülésszakkal kezdi meg munkáját.
 A Parlament bírálja az afganisztáni erőszakos hatalomátvételt, több humanitárius segítséget és a leginkább rászorulók koordinált védelmét kéri.
A képviselők elítélik a bíráló hangok elhallgattatására és az uniós jog elsőbbségének aláásására irányuló törekvéseket Lengyelországban.
Még több sajtóközlemény

Programjaink

Balról jobbra felső sor: Kósa Dorottya, Ladányi Ármin, László Karina. Alsó sor: Cseh Katalin, Deutsch Tamás, Hidvéghi Balázs EP-képviselők
Az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája az EP plenáris üléseit megelőzően Instagram Live beszélgetést szervez az EP képviselőcsoportok magyar delegációinak tagjaival.
Virtuális formában rendezték meg május 9-én az Európa-napi fesztivált. Közel tízezren vettek részt az ingyenes online eseményen, amelyen a változatos családi programok mellett nemcsak a hazai zenei élet kiemelkedő képviselői várták a kikapcsolódni vágyókat, de főzőshow és szakmai beszélgetések is színesítették a programot. 2257 lelkes sportoló teljesítette a 17 kilométeres virtuális futóversenyt.
Programok