skip to content
 

Főoldal

Sajtóközlemények

Jichák Hercog izraeli elnök az európai antiszemitizmus felszámolására és a Nemzetközi Holokauszt Emlékszövetség antiszemitizmus definíciójának elfogadására szólította fel az EP-képviselőket.
Január 26-án csütörtökön 10:30-tól Izrael elnöke, Jichák Hercog beszédet mond az Európai Parlament plenáris ülésén a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapja alkalmából.
Még több sajtóközlemény

Pályázatok

Ha 16-30 év közötti fiatal vagy, és uniós vonatkozású projekten dolgozol, pályázz a 2023-as Európai Ifjúsági Nagy Károly-díjra, és nyerj támogatást a kezdeményezésed továbbfejlesztéséhez!

Pályázatok/Média

A felhívás a média területén végzett kommunikációs tevékenységekre vonatkozik a 2024-es európai választások előtt. Az Európai Parlament 2023-2024-es évekre vonatkozó médiatámogatási pályázati felhívására (EP-COMM-SUBV-2022-MEDIA-EE24) 2023. január 26.-ig lehet pályázni.

Programjaink

Fotó: Lékó Tamás
2022. december 2-án tizenegyedik alkalommal került megrendezésre a „Van beleszólásod!” Parlamenti Ifjúsági Nap. A programon közel 300 fiatal vett részt, az ország minden részéről tíz iskola képviseletében. A rendezvényt az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája, a Tempus Közalapítvány, az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, valamint a Nemzeti Ifjúsági Tanács szervezte közösen.
Hallasd a hangod! 2022
2022. október 14-15-én az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája kétnapos konferenciát szervezett mintegy 200 fiatalnak és önkéntesnek Budapesten, az Európai Ifjúsági Központban. Az esemény immár harmadik alkalommal került megrendezésre.
Programok

Európa Pont

Újévi fogadalmak
Januárban is vár az Európa Pont a Millenárison! A programok ingyenesek, regisztráció szükséges.