skip to content
 
 
 

Főoldal

Sajtóközlemények

A Parlament szerdán megválasztotta quaestorait a jelenlegi ciklusból hátralévő két és fél évre. Az Ház kedden a 14 alelnököt választotta meg.
Emmanuel Macron francia elnök szerdán a Parlamentben bemutatta a francia uniós elnökség legfontosabb célkitűzéseit és politikai stratégiáját.
A Parlament kedden megválasztotta 14 alelnökét a jelenlegi ciklusból hátralévő két és fél évre.
Még több sajtóközlemény

Programjaink

Parlamenti Ifjúsági Nap 2021
2021. november 12-én tizedik alkalommal került megrendezésre a „Van beleszólásod!” Parlament Ifjúsági Nap. A programon csaknem 300 fiatal vett részt, két budapesti és nyolc vidéki iskola képviseletében.
Európai Polgár Díj átadó ünnepség, Iványi Gábor, Dobrev Klára, Antal Bálint
2021. október 15-én és 22-én került megrendezésre az Európai Polgár Díj díjátadó eseménye az Európa Pontban. A díjazottak az Oltalom Karitatív Egyesület, a Freeszfe Emergency Exit programja valamint Dr. Baritz Laura domonkos szerzetes nővér és adjunktus. A díjakat Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke, és Hölvényi György európai parlamenti képviselő adták át.  
Programok

Európa Pont programok

Vučedol – interaktív társasjáték
Vučedol Megagame; ősi múltunk lenyomatai a kortárs művészetben; divat és fenntarthatóság; Lumiѐre Filmklub: Corpus Christi - januárban is színes programokat kínál az Európa Pont a Millenárison.