skip to content
 
 
 
2017-06-29

Ajánlattételi felhívás COMM/DG/AWD/2017/484 - REGIONÁLIS RÁDIÓK

Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája rádióműsor keretében kívánja jobban megismertetni az állampolgárokkal az Európai Parlament és az európai parlamenti képviselők tevékenységét. A rádióműsort hetente jelentkező formában, hétköznapokon, a lehető legnagyobb elérést biztosítva 11 hónapra tervezzük Magyarország regionális körzetében, vagyis nem Közép-Magyarország területén fókuszált műsorszórással. A tervezett műsor fő célcsoportja a 18 évnél idősebb korosztály (18+).

Az ajánlatkérés tárgya egy heti rendszerességgel jelentkező 5 perces rádióműsor-sorozat. A műsor beszámol az Európai Parlament aktuális döntéseiről, szavazásairól, vitáiról, különös tekintettel a jelentősebb politikai és jogalkotási kérdésekre, és a lakosság életét befolyásoló döntésekre, változásokra.

A műsorban különböző műfajú elemek jelenhetnek meg, így hírek, hírmagyarázatok, rövidhírek, interjúk és tudósítások stb. A műsor különös hangsúlyt fektet az Európai Parlament magyar és külföldi képviselőinek megszólaltatására, szerepeltetésére, a képviselőcsoportok politikai egyensúlyának megfelelő mértékben. A műsor tervezésénél figyelembe kell venni az Európai Parlament munkarendjét, különös tekintettel a plenáris és szakbizottsági ülésekre, valamint az Európai Parlament speciális, a technikai specifikációkban felsorolt szerkesztői és tartalmi elveit.

Az ajánlattételi felhívás és a részletes pályázati dokumentáció itt elérhető és letölthető.