Pernille WEISS Pernille WEISS
Pernille WEISS

Grupul Partidului Popular European (Creștin Democrat)

Membră

Danemarca - Det Konservative Folkeparti (Danemarca)

Data nașterii : , Middelfart

Prima pagină Pernille WEISS

Membră

ENVI
Comisia pentru mediu, sănătate publică și siguranță alimentară
ITRE
Comisia pentru industrie, cercetare și energie
DACP
Delegația la Adunarea Parlamentară Paritară ACP-UE

Membru supleant

FEMM
Comisia pentru drepturile femeilor și egalitatea de gen
DMAG
Delegația pentru relațiile cu țările din Maghreb și Uniunea Maghrebului Arab, inclusiv comisiile parlamentare mixte UE-Maroc, UE-Tunisia și UE-Algeria
DMED
Delegația la Adunarea Parlamentară a Uniunii pentru Mediterana

Activități recente

Prospectul UE pentru redresare și ajustările specifice pentru intermediarii financiari în scopul susținerii redresării în urma pandemiei de COVID-19 (A9-0228/2020 - Ondřej Kovařík) DA

10-02-2021
Explicații scrise ale votului

Naturligvis stemte jeg for de spilleregler, der nu er aftalt for, hvordan 'Genopretningslånet' skal bruge.
Danmark får ca. 11,3 mia. kr. ud af ialt 5500 mia. kr.
At der uanset er brug for dem, er der ingen tvivl om. At der er forskel på, hvordan pengene bedst bruges i de enkelte lande, er der heller ingen tvivl om.
Men der er heller ikke nogen som helst tvivl om, at hvis der snydes, fuskes eller spildes med pengene, vil det nære utilfredsheden med EU og mistilliden mellem naboer. Og vi europaparlamentarikere får alle tæskene. Enkelt vil nok bruge det til at basche EU endnu engang - men de fleste af os vil få rumpen på komedie.For Europa-Parlamentet er jo på mange måder EU’s eksamensvagter - og motorværn. Det folkevalgte hus skal stå på mål lidt af hvert.
Derfor er det afgørende, at alle medlemslande respekterer de spilleregler, der nu ligger på bordet.Siden det er vores alle sammens penge er det naturligvis selvsagt, at der skal sikres åbenhed og fuld transparens. Både over for Europa-Parlamentet og ikke mindst borgerne og SMV’erne ude i landene.
Effekten af EU's hjælpefond skal naturligvis roses – og kritisereres – i åbenhed!

Instituirea Mecanismului de redresare și reziliență (dezbatere) DA

09-02-2021 P9_CRE-PROV(2021)02-09(2-090-0000)
Contribuțiile la dezbaterile în plen

Noul plan de acțiune privind economia circulară: consultaţi procesul-verbal (A9-0008/2021 - Jan Huitema) DA

09-02-2021
Explicații scrise ale votului

Ingen kan have noget som helst imod cirkulær økonomi. Alle har vi en interesse i, at den næres frem til det indlysende potentiale, den har for vores klima, vores miljø - ja, på den store klinge - for klodens fremtid. Derfor stemte jeg naturligvis for denne rapport.
Men måden, cirkulær økonomi strikkes sammen på, er ikke ligegyldig.
Derfor vil jeg gerne advare skarpt over for den - undskyld mig - nogle steder naive green washing, der truer med at trække rapportens gennemslagskraft ned.
For hvordan hulen forestiller man sig, at et totalt forbud imod at virksomheder godt må lade usolgte varer destruere, hvis dette er eneste og mest bæredygtige måde at komme af med dem på?
Hvordan hulen forestiller man sig, at det er ok at annullere det, der i grunden er den private ejendomsret??
Jeg har bemærket, at flere såkaldte liberale kollegaer står bag forslaget om forbud og overgreb på den private ejendomsret. Liberale, som ofte omtaler sig selv som erhvervslivets, innovationernes og den sunde fornufts stemme i EU. Bare ikke lige i denne sag, hvorfor vi derfor må håbe, at EU’s borgerligt-liberale regeringer vil.

Pernille WEISS
Pernille WEISS

Pe site-ul NEWSHUB al PE

Der gør jeg heller ikke🤨 Og jeg glæder mig til snart at få svar fra EUs klimakommissær @VSinkevicius om konsekvensen for miljø og klima i EU, af det, der ligner en snævertsynet, dansk sologang. #dkpol #eudk #klima #dkgreen #dkbiz https://t.co/MoG3zK7uxB 

Hvordan kan man udvise “dårlig dømmekraft”? Der er jo ikke tale om at være blevet fanget på det ene ben eller være uskyldig del i en gammel kultur... Manden havde god tid til at tænke sig om 🤯 ‘Flovhed’ er sgu lidt fladt her! #dkpol #bykonge https://t.co/bbgu6Xbweg 

Vil du være en del af mit team? Så har du chancen nu! 💪 Læs mere her 👇 Del gerne! 💚 https://t.co/n9vIvox0ht 

Contact

Bruxelles

Strasbourg