Please fill this field
Mohammed CHAHIM Mohammed CHAHIM
Mohammed CHAHIM

Skupina naprednega zavezništva socialistov in demokratov v Evropskem parlamentu

Član

Nizozemska - Partij van de Arbeid (Nizozemska)

Datum rojstva : , Fes

Domov Mohammed CHAHIM

Član

ENVI
Odbor za okolje, javno zdravje in varnost hrane
D-IN
Delegacija za odnose z Indijo

Namestnik

ITRE
Odbor za industrijo, raziskave in energetiko
DARP
Delegacija za odnose z Arabskim polotokom

Nedavne dejavnosti

Uvedba posebnih ukrepov za reševanje krize zaradi COVID-19 NL

17-04-2020
Pisne obrazložitve glasovanja

Mensen moeten centraal staan in de strijd tegen het coronavirus en de gevolgen daarvan. Dat vindt de PvdA terug in deze resolutie. Mede daarom stemmen wij voor.
Maar er is meer. Het Parlement heeft vastgelegd dat het geld dat vrijkomt ten goede moet komen aan diverse sectoren, bevolkingsgroepen en regio’s, inclusief de overzeese Koninkrijksdelen. De lijn van de PvdA dat steunmaatregelen niet mogen worden gebruikt voor bonussen of betaling van dividend aan aandeelhouders is overgenomen. Daarentegen komt er juist financiële steun voor werknemers die gedeeltelijk werkloos raken en blijft de Green Deal prioriteit. Ook staan wij samen sterker bij het produceren en verspreiden van medische apparatuur, vaccins en medicijnen.
Het is essentieel dat landen erkennen dat zij in deze crisis afhankelijk zijn van elkaar: daarom ondersteunen wij voorstellen, zoals de herstelobligaties. Ook hebben wij gezien dat lidstaten, zoals Hongarije deze crisis aanwenden om de democratie uit te hollen. Voor ons is dat volstrekt onacceptabel. Wij zijn verheugd dat schuldenverlichting voor ontwikkelingslanden onderdeel is van deze resolutie.
Tot slot is er nadrukkelijk aandacht voor de meest kwetsbaren, zoals vrouwen en kinderen die slachtoffer zijn van geweld. Zij verdienen altijd onze steun, crisis of niet.

Strategija od kmetije do mize – odločilna vloga kmetov in podeželja (razprava) NL

13-02-2020 P9_CRE-REV(2020)02-13(4-068-0000)
Prispevki k plenarnim razpravam
Mohammed CHAHIM
Mohammed CHAHIM

Na spletišču EP NEWSHUB

Vanavond om 20u00: Hoe lobby je in de EU? Ik ga met de JS in gesprek over mijn ervaring als Europarlementariër🇪🇺: https://t.co/DylWImqABl 

CNN's Van Jones says that the black community is tired of hearing empty promises of change and that they should be more worried about the "White Liberal Hillary Clinton supporter" than a white racist #BlackLivesMattter https://t.co/TRlmSRXAaO 

RT @elziax: @AlainVerheij https://t.co/StwvfhU9WF 

Kontakt

Bruxelles

Strasbourg