Акценти 

Featured 

cover picture        

Как се финансира Европейският съюз и за какво се ползват средствата? Научете какво представлява дългосрочният бюджет и как се вземат решенията за него.

Споделете тази страница в Twitter

.@EP_President Сасоли: Европейският парламент е единодушен: нужна е още много работа по дългосрочния бюджет на ЕС.… https://t.co/YKYj4DKX6z

Последни съобщения за пресата 

Вижте също: 

banner        
Приоритет 

Приоритет 
Единният цифров пазар 

Икономика 
 

Парламентът работи по изграждане на единен пазар онлайн. В центъра на вниманието му са теми като роуминг, мрежова неутралност, електронна търговия, геоблокиране

Видеоматериал: Световен ден за борба с рака        

Борбата с рака е сред приоритетите на ЕС в областта на здравето. Научете какво прави Европа, за да намали броят на хората, които са засегнати от болестта.

Видеоматериал: Как депутатите в ЕС представляват европейските граждани        

Членовете на Европейския парламент се избират от хората в ЕС, за да защитават техните интереси. Научете повече от нашия видеоматериал.

Видеоматериал: Какво представлява ЕС        

Европейският съюз обединява страни с различни традиции и езици, но с общи ценности и интереси. Научете повече от нашия видеоклип.

Видеоматериал: Какво представлява Европейският парламент        

Европейският парламент е институцията, която представлява интересите на 447 милиона граждани при вземането на решения на европейско ниво. Вижте нашето видео.

Известие за електронно съобщение 

Абонирайте се, за да получавате актуална информация по избрани от Вас теми