Младежка конференция EYE2021: участвайте онлайн 

 
 

Споделете тази страница: 

Конференцията EYE2021 е възможност за хората на възраст от 16 до 30 години да изразят позиция за бъдещето на Европа. Вземете участие онлайн!

Не пропускайте младежката конференция на Европейския парламент през октомври  

През първата седмица на октомври хиляди млади хора ще се съберат в Европейския парламент в Страсбург на Срещата на европейската младеж (известна и като Европейското младежко събитие или EYE), за да споделят идеите си за бъдещето на Европа.


Ще бъдат организирани дискусии, ателиета, спортни и артистични прояви. Сред участниците ще бъдат експерти, активисти, инфлуенсъри и политици.

Участвайте виртуално


Не е необходимо да присъствате на място в Страсбург, за да станете част от конференцията. EYE2021 ще предложи множество онлайн събития.


Включете се на онлайн платформата чрез каквото и да е устройство или като инсталирате специално приложение. Ще имате възможност да участвате в дискусии в реално време или да гледате неща на запис.


Регистрирайте се на платформата, за да се възползвате от всичко, което EYE2021 Ви предлага:


  • осъществете връзка с други участници и организации: изпратете им съобщение и споделете вижданията си;
  • научете за дейността на различни младежки организации;
  • регистрирайте се за събития, които Ви интересуват;
  • задавайте въпроси, коментирайте и разговаряйте в реално време с участници;
  • участвайте в онлайн конкурси и спечелете награди.

Събитията онлайн започват от 4 октомври.

Формирайте бъдещето на ЕС

EYE2021 е кулминацията на процеса на консултиране с младите хора, който Европейският парламент организира във връзка с Конференцията за бъдещето на Европа. Споделете своите идеи за това как трябва да се промени ЕС на youthideas.eu до 9 октомври!


Участниците на EYE2021 ще разискват идеите за бъдещето на Европа на семинари и ще гласуват по тях. Резултатите от гласуването ще влязат в доклад, който ще бъде представен на членовете на Конференцията и ще допринесе за политическия дебат.