Фотоконкурс за EYE2023: спечелете участие в младежката конференция на Парламента 

Актуализиран: 
 
Изготвен:   
 

Споделете тази страница: 

Включете се в младежката конференция EYE2023 и споделете идеите си за бъдещето на Европа! Участвайте във фотоконкурс, за да спечелите пътуване в Страсбург.

Младежката конференция EYE2023 насърчава обмена на идеи за бъдещето на Европа © European Union 2021 - EP - Dysturb/Chauvin Guillaume  

На 9 и 10 юни хиляди европейци на възраст между 16 и 30 години ще дойдат в Европейския парламент в Страсбург, за да обсъдят и споделят идеи за бъдещето на Европа.

Младите хора ще се срещнат с експерти, активисти, инфлуенсъри и политици и ще имат възможност да обменят идеи и да открият вдъхновение в центъра на европейската демокрация.

Повече прояви тази година


Петото издание на конференцията предвижда близо 200 прояви, в които ще могат да се включат участници на място и онлайн. Ще има дискусии, възможности за запознанства, артистични изпълнения, спортни състезания и интерактивни семинари.

Някои от проявите са организирани в сътрудничество с други европейски и международни институции, граждански и младежки организации.

Вижте проектопрограмата на EYE2023.

Заснемете най-добрата си снимка и спечелете участие в EYE2023


EYE2023 ще посрещне млади хора на възраст между 16 и 30 години.

Срокът за регистрация изтече, но все още имате възможност да се включите, като спечелите нашия фотоконкурс в Инстаграм.

Ако обичате да снимате по теми, които засягат всички европейци, можете да станете един от шестимата победители във фотоконкурса и да си осигурите пътуване до Страсбург.

Ето какво трябва да направите:

  • следвайте @europeanparliament и @ep_eye в Инстаграм;
  • включете се с поне една снимка, посветена на една от следните теми в програмата на EYE2023:

    - Опазване на околната среда
    - Вашите права
    - Добре дошли

  • споделете снимката си с трима приятели, които смятате, че могат да се заинтересуват от конкурса. Използвайте хаштага #eye2023contest;
  • за да можете да спечелите, трябва да живеете в една от страните от ЕС, да бъдете на поне 18 години и да имате пълни авторски права върху снимките, с които участвате.


Фотоконкурсът ще продължи до 23 април, 13 часа българско време. Всяка неделя от 19 март нататък ще обявяваме по един победител на страницата на Европейския парламент в Инстаграм.

Наградата покрива разходите за транспорт и настаняване в Страсбург, а Вашата наградена снимка ще бъде представена на изложба в Парламента.

Запознайте се с правилата на страницата на Европейския парламент в Инстаграм.