Пресслужба 

Изберете 

AFET 
AGRI 
ANIT 
CULT 
DEVE 
ECON 
ENVI 
FEMM 
IMCO 
INTA 
ITRE 
PECH 
REGI 
TRAN 
 

Ministers outlined the priorities of the Slovenian Presidency of the Council of the EU to parliamentary committees, in a series of meetings.

Пленарна сесия 
LIBE 
 

Парламентът "осъжда най-категорично" новото законодателство, насочено срещу ЛГБТИК, и осъжда разрушаването на демокрацията и върховенството на закона в Унгария.

Пленарна сесия 
ENVI 
 

On Thursday, Parliament adopted its position for negotiations with Council on extending the mandate of the European Medicines Agency and strengthening its role.

Допълнителна информация 

Седмична програма:Предстоящи събития 

Август 2021 
Изберете ден  

       
 

Акредитация на медиите 

Журналистите, фотографите и аудиовизуалните екипи трябва да подадат заявление за акредитация и/или специална акредитация за аудиовизуални медии, за да имат достъп и да могат да работят в сградите на Парламента.

Често задавани въпроси 

Как работят членовете на Европейския парламент, колко получават и кои техни разходи се покриват? В този раздел могат да бъдат намерени отговорите на тези и други често задавани въпроси за методите на работа и организация на Европейския парламент.

Свържете се с нас 

Пресслужбата на Европейския парламент разполага с екип от служители за връзки с пресата, чиято задача е да подпомагат журналистите и да им предоставят информация относно работата и решенията на комисиите и на пленарните заседания