Overskrifter 

Featured 

Bekæmpelse af ulovlig handel med kæledyr        

Ulovlig handel med kæledyr som hunde og katte er en kedelig tendens i Europa, og MEP'erne ønsker handling på området for at beskytte dyrene og straffe lovovertræderne.

Oplader        

Økonomi 
 

MEP'erne vil gøre livet lettere for forbrugerne og mindske mængden af elektronisk affald ved at introducere en fælles mobiloplader.

Del denne side på Twitter

Ulovlig handel med kæledyr 🐶🐱 er en kedelig tendens i Europa, og MEP'erne ønsker handling på området for at beskytt… https://t.co/8LInJkibnH

Se også: 

Future of Europe -Top Story and Banner ©AP Images/European Union-EP        
Prioritet 

Prioritet 
Fremtidens Europa 

EU-anliggender 
 

Hvad er den bedste måde at forbedre EU, så unionen kan imødegå fremtidige udfordringer? Find ud af hvilke ideer Parlamentet diskuterer.

Fremtidens Europa        

EU-anliggender 
 

MEP’erne er i gang med at genoverveje, hvordan EU skal tilpasses for at kunne modsvare udfordringer som migration, økonomi og sikkerhed.

Intro: top story Brexit ©AP Images/ European Union-EP        
Prioritet 

Prioritet 
Brexit 

EU-anliggender 
 

Brexit: Efter Storbritanniens EU-afstemning, hvordan vil landet forlade EU? Find ud af mere om Europa-Parlamentets rolle, fra Artikel 50 og videre.

Lønforskelle.        

Kvinder på arbejdsmarkedet i EU tjener i gennemsnittet 16% mindre i timen end mændene. Find ud af hvordan forskellen i ligeløn beregnes, og hvad årsagerne til den er.

Det kroatiske formandskabs logo        

EU-anliggender 
 

Kroatien overtog EU's roterende formandskab fra Finland d. 1. januar 2020. Vi har spurgt de kroatiske MEP'er, hvad de forventer sig af formandskabet.

E-mail-meddelelse 

Tilmeld dig for at modtage opdateringer om dine foretrukne emner