Europadagen: Udforsk den Europæiske Union den 9. maj 2021  

Ajourført den: 
 
Oprettet:   
 

EU-institutionerne åbner deres døre ‘virtuelt’ for alle på tværs af EU i den kommende uge. Se her hvordan du kan gå på opdagelse og lære mere om den Europæiske Union og dens arbejde.

Begynd ugen med at debattere med Parlamentets næstformænd for kommunikation, Katarina Barley og Othmar Karas, på Facebook og LinkedIn. Det vil også være muligt at lære mere om Parlamentet og Konferencen om Europas fremtid hele ugen i interviews med direktionsmedlemmer, udvalgsformænd og MEP'er. 

Tjek Europadagportalen og lær mere om Parlamentet, Kommissionen og andre EU-institutioner og alle de arrangementer, der bliver afholdt i EU og i resten af verden. På portalens interaktive kort kan du finde events tæt på dig. 

Besøg Parlamentet, Kommissionen og andre EU-institutioner virtuelt. Der er også muligt at spille spil online, se videoer og teste din viden om EU generelt og mere specifik viden om den grønne omstilling og det digitale Europa. Med blot et klik kan brugerne deltage i onlinedebatter om EU-emner og udforske arrangementer online.

Tjek også den flersproglige platform for Konferencen om Europas fremtid, hvor du kan dele dine ideer til at udforme EU's fremtid. Og glem ikke at deltage i den officielle indvielse af konferencen, der bliver streamet den 9. maj fra Strasbourg.