Tajani: Borgerne fortjener vished med hensyn til Brexit 

Ajourført den: 
 
Oprettet:   
 

Antonio Tajani understregede vigtigheden af at værne om borgernes rettigheder efter Brexit under et møde med Storbritanniens premierminister Theresa May i formiddags.

”Europa-Parlamentets besked er klar: Vi vil kæmpe for at borgernes interesser bliver førsteprioritet,” sagde han. Parlamentets formand var i London for at diskutere Parlamentets holdning til Brexit-forhandlingerne, der blev vedtaget i plenar i Strasbourg d. 5. april. Han inviterede også Theresa May til at tale i Parlamentet.

Efter mødet holdt Antonio Tajani en pressekonference, hvor han understregede vigtigheden af en aftale, der sikrer rettigheder for de europæere, der bor i Storbritannien og de britiske borgere, der bor i andre EU-lande: ”De studerende, arbejderne og deres familier er værdifulde medlemmer af samfundet og fortjener vished om deres fremtid.”

Udover mødet med premierministeren mødte Antonio Tajani også repræsentanter fra NGOer for at diskutere, hvad deres største bekymringer er med hensyn til Brexit-forhandlingerne.