Kontakt os 

Kontakter for Europa-Parlamentets, formandens og de politiske gruppers pressetjenester. Vi giver også kontaktoplysninger om den audiovisuelle bistand og de audiovisuelle faciliteter.

Parlamentets pressetjeneste 

Europa-Parlamentets pressetjeneste giver journalister præcise og objektive oplysninger om parlamentariske aktiviteter og tilbyder praktisk og teknisk bistand.  Vores pressemedarbejdere står til rådighed for at orientere mediefolk om specifikke sager omkring Parlamentets lovgivningsmæssige dagsorden og informere dem om det audiovisuelle tilbud, som står til deres rådighed.

Formandens pressetjeneste 

Europa-Parlamentets formands kommunikationsteam håndterer alle presse- og mediespørgsmål, der vedrører formanden direkte.

De politiske gruppers pressetjenester 

Hver af Europa-Parlamentets politiske grupper har en pressetjeneste, der giver information om gruppens aktiviteter og håndterer mediespørgsmål.

Støtte til audiovisuelle tjenesteydelser 

Europa-Parlamentet yder støtte til mediefolk, der rapporterer om det parlamentariske arbejde, og stiller både indhold og tekniske faciliteter til produktion af video, radio, multimedier og billeder til rådighed. Vores tilbud, som findes i multimediecentret, består af en blanding af direkte begivenheder, nyhedssammendrag af Europa-Parlamentets aktiviteter, illustrative arkivbilleder og dækning af vigtige begivenheder.

 

Europa-Parlamentets talsmandstjeneste