Δελτία Τύπου 

information icon

Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει δελτία τύπου και υλικό για μέσα ενημέρωσης. Τα αναλυτικά και συνοπτικά άρθρα έχουν μετακινηθεί στην ενότητα θεμάτων.

Φίλτρο 

AFCO 
AGRI 
BUDG 
CULT 
DEVE 
ECON 
EMPL 
ENVI 
FEMM 
IMCO 
INTA 
ITRE 
JURI 
LIBE 
REGI 
SEDE 
TRAN 
 

Ministers are holding a series of meetings in parliamentary committees to present the priorities of the Belgian Presidency of the Council.

Σύνοδος Ολομέλειας 
AFET 
 

Οι ευρωβουλευτές προειδοποιούν ότι εκλεγμένοι πολιτικοί και κόμματα στην Ευρώπη εξυπηρετούν συνειδητά τα συμφέροντα της Μόσχας, υπονομεύοντας την ενότητα και τη δημοκρατία της ΕΕ.

Σύνοδος Ολομέλειας 
AFET 
 

Οι εκλογές στη Σερβία στις 17 Δεκεμβρίου 2023 δεν διεξήχθησαν υπό δίκαιους όρους, σύμφωνα με το Κοινοβούλιο, το οποίο ζητά τη διεξαγωγή ανεξάρτητης έρευνας για τις παρατυπίες.

Συμπληρωματικές πληροφορίες 

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα:Επόμενες εκδηλώσεις 

Φεβρουαρίου 2024 
Επιλογή ημέρας  
  1. Η ατζέντα της Προέδρου  

Υπηρεσίες συνδρομητικής ενημέρωσης

Επιλέξτε τις ενημερώσεις που θέλετε να λαμβάνετε

       
 

Διαπιστεύσεις μέσων ενημέρωσης 

Οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διαπίστευση γραπτού Τύπου και/ή ειδική διαπίστευση "οπτικοακουστικών μέσων" προκειμένου να εισέρχονται και εργάζονται στους χώρους του Κοινοβουλίου.

Συχνές ερωτήσεις 

Με ποιον τρόπο εργάζονται οι βουλευτές του ΕΚ, τι μισθό λαμβάνουν και ποιες είναι οι δαπάνες τους; Για να βρείτε απαντήσεις σε αυτές και άλλες συχνές ερωτήσεις σχετικά με το έργο και τις δαπάνες λειτουργίας του Κοινοβουλίου, διαβάστε την ενότητα με "Συχνές Ερωτήσεις".

Επικοινωνία 

Η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαθέτει μια ομάδα υπεύθυνων Τύπου που βοηθά τους δημοσιογράφους και τους παρέχει πληροφορίες για το έργο των επιτροπών και της ολομέλειας και τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτές.