Τελευταίες ειδήσεις 

Επιλεγμένα 

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Η ΕΕ να στηρίξει πολίτες και επιχειρήσεις και να βοηθήσει την Ουκρανία 

 

Ευρωπαϊκές ενισχύσεις ως αντίβαρο στις συνέπειες του πολέμου μέσω κατασχέσεων περιουσιακών στοιχείων Ρώσων ολιγαρχών, νέων ιδίων πόρων της ΕΕ και της πλήρους αξιοποίησης του προϋπολογισμού.

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Ουκρανία: ειδικό διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα πολέμου ζητά το Κοινοβούλιο 

 

Το ειδικό διεθνές δικαστήριο θα πρέπει αναζητήσει ευθύνες για πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της Ρωσίας και τους συμμάχους τους για το έγκλημα της επίθεσης κατά της Ουκρανίας.

       

Θέματα ΕΕ 
 

Η πρόεδρος της Μολδαβίας απηύθυνε το Κοινοβούλιο στις 18 Μαΐου. Ανακαλύψτε πώς η ΕΕ στηρίζει τη χώρα υπό το πρίσμα της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

       

Οι ευρωβουλευτές προτείνουν τη θέσπιση αυστηρότερων ορίων για τις εκπομπές CO2 από αυτοκίνητα και ημιφορτηγά. Στόχος ο μηδενισμός των ρύπων από καινούργια οχήματα έως το 2035.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

"Εθνικισμός,σημαίνει πόλεμος.Ο οποίος δεν ανήκει αναγκαστικά στο παρελθόν,αλλά μπορεί να αποτελέσει το μέλλον μας.… https://t.co/1gsuPpjDU5

Τελευταία δελτία Τύπου 

Τελευταία βίντεο 

Δείτε επίσης: 

       

Κόσμος 
 

Την ενίσχυση των δεσμών της με την Ουκρανία επιδιώκει η ΕΕ, την ώρα που η χώρα δέχεται στρατιωτική επίθεση από τη Ρωσία. Μάθετε περισσότερα.

       

Η ελευθερία του Τύπου είναι αντιμέτωπη με ολοένα και περισσότερες προκλήσεις εντός και εκτός των συνόρων της ΕΕ. Μάθετε πώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στηρίζει το έργο των δημοσιογράφων.

       

Η ελευθερία του Τύπου είναι αντιμέτωπη με ολοένα και περισσότερες προκλήσεις εντός και εκτός των συνόρων της ΕΕ. Μάθετε πώς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στηρίζει το έργο των δημοσιογράφων.

       

Το ΕΚ υποστηρίζει την ανάγκη πρόληψης "διαρροών άνθρακα" μέσω της επιβολής εισφοράς σε εισαγωγές προϊόντων που προέρχονται από κράτη με λιγότερο αυστηρούς κανόνες για τις εκπομπές CO2.

       

Οι πρόεδροι των θεσμικών οργάνων της ΕΕ έλαβαν την τελική έκθεση της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης και δεσμεύτηκαν να δώσουν συνέχεια στις προτάσεις των πολιτών.

       

Η ΤΝ επηρεάζει όλο και περισσότερο τις ζωές μας. Ανακαλύψτε τις ευκαιρίες που προσφέρει και τις απειλές που ενέχει για την ασφάλεια, τη δημοκρατία, τις επιχειρήσεις και τις θέσεις εργασίας.

       

Η ΕΕ έχει τη δυνατότητα να θέσει παγκόσμια πρότυπα για την τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) αλλά πρέπει να δράσει άμεσα για να αξιοποιήσει πλήρως τα οφέλη της, δηλώνει ο εισηγητής του ΕΚ, Άξελ Βος.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα