Τελευταίες ειδήσεις 

Επιλεγμένα 

       

Διασυνοριακές τηλεδιασκέψεις, ασφαλής ανταλλαγή και απλούστερη επίδοση πράξεων: μάθετε πώς οι νέοι κανόνες για την ψηφιοποίηση της δικαιοσύνης θα εξυπηρετήσουν πολίτες και επιχειρήσεις.

       

Το ΕΚ ενέκρινε νέα δικαιώματα για τους καταναλωτές, ζήτησε την εξάλειψη της αστεγίας και εξέθεσε τη θέση του για τη βιομηχανική στρατηγική της ΕΕ στην ολομέλεια της 23-26 Νοεμβρίου.

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Ελευθερία του Τύπου: ανησυχία για απόπειρες φίμωσης επικριτών 

 

Το Κοινοβούλιο ανησυχεί βαθιά για την κατάσταση της ελευθερίας των μέσων ενημέρωσης στην ΕΕ και καταγγέλλει ότι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν βία, παρενοχλήσεις και πιέσεις.

       
Δελτία Τύπου 

Δελτία Τύπου 
Να δοθεί στους καταναλωτές της ΕΕ το «δικαίωμα επισκευής» ζητά το Κοινοβούλιο  

 

Το Κοινοβούλιο επιθυμεί να ενισχύσει τη βιωσιμότητα προωθώντας την επαναχρησιμοποίηση και τις επισκευές και αντιμετωπίζοντας πρακτικές που μειώνουν τη διάρκεια ζωής των προϊόντων.

Κοινοποίηση αυτής σελίδας στο Twitter

H ευρωπαϊκή σημαία 🇪🇺 του EK κυματίζει σήμερα στη μνήμη του Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εσταίν (2 Φεβρουαρίου 1926–2 Δεκεμβρί… https://t.co/D6AKy8Kw2q

Τελευταία δελτία Τύπου 

Τελευταία βίντεο 

Δείτε επίσης: 

       
Προτεραιότητα 

Προτεραιότητα 
Σύντομα βίντεο για τον τρόπο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της ΕΕ 

Κοινωνία 
 

Ανακαλύψτε πως λειτουργούν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η ΕΕ και πώς επωφελούνται οι Ευρωπαίοι πολίτες μέσα από σύντομα, περιγραφικά βίντεο.

       

Μάθετε πώς η ΕΕ διασφαλίζει ότι οι εφαρμογές ιχνηλάτησης COVID-19 σέβονται το ιδιωτικό απόρρητο, την προστασία προσωπικών δεδομένων και μπορούν να χρησιμοποιηθούν διασυνοριακά.

       

Ενόψει της αυξανόμενης ζήτησης για διασυνοριακές αγορές στην ΕΕ, οι ευρωβουλευτές ενέκριναν νέους κανόνες για την προστασία των καταναλωτών οπουδήποτε αγοράζουν προϊόντα στην ΕΕ.

       

Το ΕΚ θέλει η μελλοντική βιομηχανική στρατηγική να βοηθήσει τις επιχειρήσεις στην αντιμετώπιση της κρίσης του COVID-19 και να συμβάλει στη ψηφιακή και περιβαλλοντική μετάβαση της ΕΕ.

       

Το ΕΚ εξασφάλισε συμφωνία για τη θέσπιση νέων πηγών εσόδων της ΕΕ με στόχο να επενδύσει στο μέλλον και να στηρίξει την ανάκαμψη από τον Covid-19 χωρίς να επιβαρύνει τους φορολογουμένους.

Ειδοποίηση ηλεκτρονικού μηνύματος 

Εγγραφή για ενημερώσεις σχετικά με τα αγαπημένα σας θέματα