Δελτία Τύπου 

information icon

Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει δελτία τύπου και υλικό για μέσα ενημέρωσης. Τα αναλυτικά και συνοπτικά άρθρα έχουν μετακινηθεί στην ενότητα θεμάτων.

Φίλτρο 

FEMM 
 

MEPs and national parliamentarians will discuss women in sport and their fight for equal rights in a male-dominated sector, on Thursday morning.

Σύνοδος Ολομέλειας 
AFET 
 

Το ρωσικό κράτος, και ο Vladimir Putin προσωπικά, φέρουν εγκληματική και πολιτική ευθύνη για το θάνατο του ισχυρότερου πολιτικού αντιπάλου τους, Alexei Navalny, τονίζει το Κοινοβούλιο.

Σύνοδος Ολομέλειας 
ITRE 
 

Η νομοθεσία για την αντιμετώπιση της χειραγώγησης της αγοράς ενέργειας με την ενίσχυση της διαφάνειας και της εποπτείας εγκρίθηκε από το Κοινοβούλιο την Πέμπτη.

Σύνοδος Ολομέλειας 
IMCO 
 

Στόχος των κανόνων είναι να αποκαλυφθεί ο πραγματικός αντίκτυπος των υπηρεσιών βραχυχρόνιας μίσθωσης και να δοθεί η δυνατότητα στις τοπικές αρχές αναπτύξουν κατάλληλες πολιτικές.

Σύνοδος Ολομέλειας 
 

Thursday, 29 February

Σύνοδος Ολομέλειας 
LIBE 
 

Την Τετάρτη, το Κοινοβούλιο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την οπισθοδρόμηση της δημοκρατίας σε πολλά κράτη μέλη και επέκριναν την αδράνεια της Επιτροπής στη διαφύλαξη των αξιών της ΕΕ.

Σύνοδος Ολομέλειας 
TRAN 
 

Οι ψηφιακές άδειες, η αυτοαξιολόγηση των οδηγών και μέτρα για την βελτίωση της αντίληψής τους είναι μερικές από τις αλλαγές στους ευρωπαϊκούς κανόνες που προτάθηκαν την Τετάρτη.

Συμπληρωματικές πληροφορίες 

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα:Επόμενες εκδηλώσεις 

Μαρτίου 2024 
Επιλογή ημέρας  
  1.  
    Συνεντεύξεις Τύπου  
    Brussels, Paul-Henri Spaak, 0A50 
  2. Η ατζέντα της Προέδρου  

Υπηρεσίες συνδρομητικής ενημέρωσης

Επιλέξτε τις ενημερώσεις που θέλετε να λαμβάνετε

       
 

Διαπιστεύσεις μέσων ενημέρωσης 

Οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διαπίστευση γραπτού Τύπου και/ή ειδική διαπίστευση "οπτικοακουστικών μέσων" προκειμένου να εισέρχονται και εργάζονται στους χώρους του Κοινοβουλίου.

Συχνές ερωτήσεις 

Με ποιον τρόπο εργάζονται οι βουλευτές του ΕΚ, τι μισθό λαμβάνουν και ποιες είναι οι δαπάνες τους; Για να βρείτε απαντήσεις σε αυτές και άλλες συχνές ερωτήσεις σχετικά με το έργο και τις δαπάνες λειτουργίας του Κοινοβουλίου, διαβάστε την ενότητα με "Συχνές Ερωτήσεις".

Επικοινωνία 

Η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαθέτει μια ομάδα υπεύθυνων Τύπου που βοηθά τους δημοσιογράφους και τους παρέχει πληροφορίες για το έργο των επιτροπών και της ολομέλειας και τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτές.