Δελτία Τύπου 

Φίλτρο 

 

Νέοι εθελοντές, πανευρωπαϊκές ομάδες της κοινωνίας των πολιτών και πολυεθνικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην εκστρατεία #ΑξιοποίησεΤηνΨήφοΣου για τις ευρωπαϊκές εκλογές.

 

Στο τέλος της εκστρατείας του ΕΚ, το ντοκιμαντέρ μικρού μήκους που υπογραμμίζει τη σημασία της εκλογικής διαδικασίας και της διαφύλαξης της δημοκρατίας έχει προβληθεί 504 εκατ. φορές.

 

Find here information on electoral rules, poll opening and closing times and candidates for the 2024 European election in EU member states, as well as useful figures.

Συμπληρωματικές πληροφορίες 

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα:Επόμενες εκδηλώσεις 

Ιουλίου 2024 
Επιλογή ημέρας  
  1.  
    Συνεντεύξεις Τύπου  
    Strasbourg, Louise Weiss, WEISS N-1/201 
  2. Η ατζέντα της Προέδρου  

Υπηρεσίες συνδρομητικής ενημέρωσης

Επιλέξτε τις ενημερώσεις που θέλετε να λαμβάνετε

       
 

Διαπιστεύσεις μέσων ενημέρωσης 

Οι δημοσιογράφοι, οι φωτογράφοι και τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία πρέπει να υποβάλουν αίτηση για διαπίστευση γραπτού Τύπου και/ή ειδική διαπίστευση "οπτικοακουστικών μέσων" προκειμένου να εισέρχονται και εργάζονται στους χώρους του Κοινοβουλίου.

Συχνές ερωτήσεις 

Με ποιον τρόπο εργάζονται οι βουλευτές του ΕΚ, τι μισθό λαμβάνουν και ποιες είναι οι δαπάνες τους; Για να βρείτε απαντήσεις σε αυτές και άλλες συχνές ερωτήσεις σχετικά με το έργο και τις δαπάνες λειτουργίας του Κοινοβουλίου, διαβάστε την ενότητα με "Συχνές Ερωτήσεις".

Επικοινωνία 

Η Υπηρεσία Τύπου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου διαθέτει μια ομάδα υπεύθυνων Τύπου που βοηθά τους δημοσιογράφους και τους παρέχει πληροφορίες για το έργο των επιτροπών και της ολομέλειας και τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε αυτές.